YUNGBLUD (UK)

YUNGBLUD

Brittiläinen YUNGBLUD tulee olemaan 2020-luvun suurin rocktähti, piste. Kaikki supersuosion palaset ovat paikallaan; YUNGBLUD on näyttävä, terävä, suorapuheinen, rohkea ja tekee häpeilemättömän tarttuvia hittejä. Intohimoiset biisit heittelehtivät genreille haistatellen särökitararockista poppiin ja hip hop -vaikutteiden kautta emoon. Punkjuuret syöksyvät esiin räkäisessä laulusoundissa, asenteessa ja erityisesti live-esiintymisissä. YUNGBLUD on keikoilla kuin hurrikaani, villiten itsensä ja yleisönsä polvilleen.

Vuonna 2018 debyyttialbuminsa julkaissut YUNGBLUD on ehtinyt tehtailla järkyttävän määrän hittejä yksin sekä Imagine Dragonsin Dan Reynoldsin, Halseyn, Marshmellon ja Machine Gun Kellyn kaltaisten suuruuksien kanssa. Jokainen vuosi tuntuu olevan YUNGBLUDIN uran suurin ja hänen tähtensä tuntuu palavan aina vain kirkkaammin – tätä ei todellakaan voi missata!

< Ohjelmasivulle

Liam Gallagher (UK)The Lumineers (US)Sam Feldt (NL)YUNGBLUD (UK)Antti TuiskuApulantaBattle BeastBEHMBelzebubs (HELL)Blind ChannelEllinooraErika VikmanGasellitGettomasaibeJVGLauri TähkäLähiöbotoxLuukas OjaMaustetytötMC KOOMELOMoon ShotMouhousOranssi PazuzuRuusutStaminaTehosekoitinUrsus FactoryVesalawilliamYeboyah


Tilaa uutiskirje >