Uutiset

16.4.2021

Ilosaarirockia ei järjestetä vuonna 2021

Jatkuvasti muuttuvan ja yhä epävarman koronatilanteen vuoksi joudumme perumaan vuoden 2021 Ilosaarirock-festivaalin. Päätös on tehty raskain sydämin.

Ilosaarirock elää ja hengittää teidän, useiden kymmenien tuhansien festarikävijöiden unohtumattomista kohtaamisista ja yhdessäolosta. Uskomme, että kesän paras viikonloppu ansaitsee tulla juhlituksi täysimittaisena tai ei ollenkaan. Tässä epävarmassa tilanteessa sen toteuttaminen ei ole mahdollista.

Perumalla tämän vuoden festivaalin takaamme Ilosaarirockin tulevaisuuden. Siihen me nimittäin uskomme: kesän parhaisiin viikonloppuihin, joita juhlitaan vielä yhdessä Laulurinteellä, Suomen kauneimman päälavan katteen loistossa, maailman leppoisimman ja hyväntuulisimman festarikansan ympäröimänä, kuten kuuluu.

Paras tapa tukea Ilosaarirockia on säilyttää jo ostettu festarilippu tai hankkia sellainen. Vuosille 2020 sekä 2021 ostetut liput käyvät ensi vuoden Ilosaarirockissa ilman, että niille tarvitsee tehdä mitään. Ilosaarirock 2022 järjestetään 15.-17. heinäkuuta.

Säilyttämällä tai ostamalla lipun tuet Ilosaarirockin jatkuvuutta. Me emme malta odottaa, että pääsemme taas tanssimaan, laulamaan ja juhlimaan yhdessä teidän kanssanne Laulurinteelle. Meillä on ihan mieletön ikävä teistä jokaista. Tieto siitä, että pian taas kohtaamme, pitää meidät lämpimänä ensi kesään saakka. Tätä festaria tehdään teitä varten.

Jos haluat palauttaa vuoden 2020 tai 2021 lippusi, voit tehdä sen 16.7.2021 mennessä. Ohjeet lipun palautukseen löydät täältä.

Me suuntaamme katseemme jo ensi kesään, mutta sitä ennen Ilosaarirockin viisikymppisten juhlinta jatkuu, kuten se alkoikin - turvallisesti etänä, yhdessä teidän kaikkien kanssa.

Pidetään huolta toisistamme.Tilaa uutiskirje >