Uutiset

18.3.2021

Ikä on vain numero - Katso video!

Mitä tapahtuu, kun kahdeksan toisilleen tuntematonta Ilosaarirockin kävijää kutsutaan festivaalin juhlavuoden kunniaksi mukaan videolle keskustelemaan musiikista, keikoista, Ilosaarirockista ja kaikesta niiden ja taivaan välillä?

Tunteikkaalla Ikä on vain numero -videolla juhlistetaan 50-vuotiasta Ilosaarirockia sekä festivaalin monipuolista ja ennakkoluulotonta yleisöä.

- Ilosaarirockia on aina tehty sen kävijöitä varten. Juhlavuosi tuntui loistavalta tilaisuudelta kerätä kasaan ja nostaa keskiöön yleisömme omat festaritarinat ja rakkaimmat muistot, joita Ilosaarirockissa on nyt saatu nähdä, tehdä ja kokea jo 50 vuoden ajan, kertoo meidän myynti- ja markkinointipäällikkö Marjo.

Videolla toisilleen tuntemattomat, eri ikäluokkia ja erilaisia musiikkimakuja edustavat kahdeksan festarikävijää tutustuvat muun muassa oikeaoppisen moshauksen saloihin, pohtivat onko eturivi parempi kuin takarivi sekä jakavat omat kokemuksensa mieleenpainuvimmista festarikohtaamisista sekä Ilosaarirockin rennosta ja välittömästä pohjoiskarjalaisesta tunnelmasta.

Koko video on katsottavissa Ilosaarirockin verkkosivuilla sekä YouTubessa.

< Uutissivulle


Tilaa uutiskirje >