Palvelut

Ilosaarirockin festarialue täyttyy kesä toisensa jälkeen lukuisista anniskelualueista, monipuolista ja herkullista ruokaa tarjoavista ravintoloista sekä vastustamattomista herkuttelupisteistä. Tarjolla on varmasti juomaa ja ruokaa jokaisen makuun!

Festivaalialueen ihastuttavista myyntipisteistä voi hankkia tyylikkäimmät festarikorut ja –vaatteet, ja Ilosaarirockin omassa merch-teltassa pääsee hypistelemään esiintyvien artistien ja yhtyeiden sekä Ilosaarirockin omia virallisia tuotteita. Kaikki Ilosaarirockin tuotteet ovat ostettavissa myös etukäteen täältä.

Festivaalialueelle on järjestetty runsaasti vessoja ja pisuaareja sitä varten, kun hätä iskee. Festivaali- ja leirintäalueelta löytyy useita vesipisteitä, joissa voit täyttää oman juomapullosi.

Saavutettavuus

Ilosaarirockin järjestelyiden lähtökohtana on, että kaikki ovat tervetulleita festivaalillemme.

Tapahtuma järjestetään puistoalueella, missä kulkeminen tapahtuu pääosin hiekoitettuja teitä pitkin. Alue on tasainen Tähtiteltan alueelle johtavaa nousua lukuun ottamatta. Festivaalialueen läheisyydessä on pysäköintialue, josta löytyy rajattu määrä invapysäköintipaikkoja. Näille paikoille pysäköimiseen vaaditaan vammaisen pysäköintilupa. Päälavalla, Tähtiteltassa ja Rentolavalla on pyörätuolia käyttäville asiakkaille katsomokorokkeet. Ilosaarirockin festivaalialueelta löytyy selkeät opasteet alueella liikkumiseen ja toimimiseen. Alueella on esteettömiä vessoja.

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Ilmaisen rannekkeen saa saapuessa festivaalin infopisteeltä, sitä ei tarvitse varata ennakkoon. Suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta, esimerkiksi Vammaiskortin.

Maksutavat

Ilosaarirockissa kaikki ostot maksetaan kortilla eli maksuvälineinä toimivat luotto- ja debit-kortit. Ilosaarirockissa ei voi maksaa käteisellä.

< Majoitus

Vastuullisuus >

Osta liput >
Tilaa uutiskirje >