Ilosaarirockin ohjelma valmis – artistikattaus täydentyi yli 20 nimellä

Mediatiedote 22.3.2022. Julkaisuvapaa heti.

Joensuun Ilosaarirock julkaisi loput tulevan kesän festivaaliohjelmastaan. 15.–17. heinäkuuta järjestettävän festivaalin artistikattausta täydentävät muun muassa black metallista kokeelliseen elektroniseen musiikkiin matkannut kulttibändi Ulver (NO), Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluva J. Karjalainen, odotetun paluun studioon ja keikkalavoille tehnyt Haloo Helsinki! sekä rakastettu taiteen monilahjakkuus Vesala.

Monipuolisesta ja ennakkoluulottomasta ohjelmastaan tunnetun Ilosaarirockin lavoille nousevat myös kotimaiset popnimet ABREU, Chisu, Evelina ja Kuumaa, hip hopin ja räpin eri laitoja koluavat Ege Zulu, Etta, Lauri Haav ja MELO, lahjakkaat laulaja-lauluntekijät Arppa, costee, Knipi ja Vesta sekä kitararockin ilosanomaa julistavat Happoradio, Lasten Hautausmaa, Luukas Oja, Sami Yaffa ja Ursus Factory.

– Ulkomaan kollegat joskus kyselee, että minkäs genren festari se Ilosaarirock on. Me vastataan, että ollaan tiukasti rajoitettu ohjelma vain hyvään musiikkiin! Ilosaarirockiin mahtuu kaikensorttista Antti Tuiskusta Ulveriin. Pääasia on, että itellä ja yleisöllä jalka vipajaa ja ihokarvat kohoilee, myhäilee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockiin aiemmin julkaistuja esiintyjiä ovat Liam Gallagher (UK), Alan Walker (NO), Nightwish, A36 (SE), Antti Tuisku, Ashnikko (US), BEHM, Inhaler (IE), JVG, Tehosekoitin, Tones And I (AU), VOLA (DK), Battle Beast, Beast In Black, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Gettomasa, Hassan Maikal, Huora, ibe, Jesse Markin, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Maustetytöt x Agents, MC KOO, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, VIIVI sekä Yeboyah.

Ilosaarirockin vuoden 2022 ohjelma on valmis ja artistien esiintymispäivät on julkaistu. Festivaalin kaikki lipputyypit ovat saatavilla tapahtuman verkkosivuilla sekä Lippu.fi:n ja Tiketin palveluissa.

– Liput liikkuu tällä hetkellä todella hyvään tahtiin. Selvästi meidän lisäksi myös festariyleisö on valmiina tulevan kesän rientoihin. Tarve elävälle musiikille ja ennen kaikkea yhdessäololle korostuu tässä maailmantilanteessa taas uudella tavalla. Yleisöllä ja artisteilla on niin kova kiima päästä taas keikoille, että festarikesästä tulee kyllä erittäin kuuma, toteaa Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Ilosaarirockia on järjestänyt vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa. Ilosaarirockia ei järjestetty koronapandemian takia vuosina 2020 ja 2021.

Lisätiedot ja haastattelut:
Promoottori Panu Hattunen, 050 506 7405,
Myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen, 050 337 5345,

< Media-sivulle


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >