Liam Gallagherin esiintyminen Ilosaarirockissa peruuntui

Mediatiedote 9.7.2022. Julkaisuvapaa heti.

Brittiläinen muusikko Liam Gallagher on joutunut perumaan keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa. Gallagherin lääkäri on määrännyt laulajan laulu- ja puhekieltoon. Tämän takia Gallagher joutuu perumaan tulevat keikkansa, mukaan lukien esiintymisensä Ilosaarirockissa. Liam Gallagherin oli tarkoitus esiintyä Ilosaarirockissa perjantaina 15. heinäkuuta.

– Todella harmillinen uutinen meille kaikille, mutta erityisesti Gallagherin faneille, jotka ovat keikkaa kovasti odottaneet. Meillä on nyt kaikki verkot vesillä ja töitä tehdään yötä päivää, koska Ilosaarirockin ohjelma tulee tästä peruuntumisesta johtuen täydentymään vielä yhdellä nimellä, toteaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirock pahoittelee peruuntumista ja tiedottaa Liam Gallagherin tilalla esiintyvästä artistista ensi tilassa.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 15.–17.7.2022. Festivaalilla esiintyvät muun muassa Alan Walker (NO), Nightwish, A36 (SE), Antti Tuisku, Ashnikko (US), BEHM, Haloo Helsinki!, Inhaler (IE), JVG, Tehosekoitin, Tones And I (AU), Ulver (NO) sekä VOLA (DK).

Ilosaarirockin ennakkoliput ovat myynnissä festivaalin verkkosivuilla www.ilosaarirock.fi sekä Lippu.fin ja Tiketin palveluissa.

Lisätiedot ja haastattelut:
Promoottori Panu Hattunen, 050 506 7405,

< Media-sivulle


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >