Liam Gallagher, Alan Walker ja Nightwish Ilosaarirockiin

Mediatiedote 9.12.2021. Julkaisuvapaa heti.

Joensuun Ilosaarirock julkaisi yli 30 artistia tulevan kesän ohjelmastaan. Heinäkuussa Laulurinteellä esiintyvät muun muassa Oasis-tähti Liam Gallagher, juuri uuden albumin julkaissut DJ ja tuottaja Alan Walker sekä sinfonisen metallin suurnimi Nightwish.

Monipuolisesta ohjelmastaan tunnetun llosaarirockin lavoilla nähdään myös Dance Monkey -jättihitistä tuttu australialainen Tones and I, tulikuuma irlantilainen rocktulokas Inhaler, Ruotsin suosituin rap-artisti A36, tanskalainen progekomeetta VOLA sekä kotimaisten artistien tähtiketju Behmistä Antti Tuiskuun. Ilosaarirockin liput ovat myynnissä festivaalin verkkokaupassa sekä Lippu.fin ja Tiketin palveluissa. Ilosaarirock järjestetään Joensuussa 15.–17.7.2022.

– Tuleva festarikesä tulee olemaan täynnä suuria tunteita. Siitä mekin lähdettiin ohjelman suunnittelussa. Nyt jos koskaan tarvitaan isoja biisejä, jotka yhdistää ihmisiä. Sen verran pitkään tässä on kärvistelty, että on korkea aika päästä tirauttamaan itku Wonderwallin tahdissa, toteaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockin harvinaisempiin vieraisiin kuuluvat keikkalavoille paluun tekevä rockryhmä Tehosekoitin sekä kesän kiinnostavin bändikombo Maustetytöt X Agents. Festivaalilla esiintyvät myös JVG, Battle Beast, Beast in Black, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Hassan Maikal, Huora, IBE, Jesse Markin, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, VIIVI sekä Yeboyah.

Ilosaarirockin ohjelma täydentyy talven ja kevään aikana. Festivaalin kolmen päivän liput ja VIP-liput ovat myynnissä. Vuosien 2020 ja 2021 lipuilla pääsee festivaalille myös tulevana kesänä.

Ilosaarirockia on järjestänyt vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa. Ilosaarirockia ei järjestetty koronapandemian takia vuosina 2020 ja 2021.

Lisätiedot ja haastattelut:
Promoottori Panu Hattunen, 050 506 7405,
Vastaava tuottaja Petri Varis, 044 293 6889,

< Media-sivulle


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >