Happoradio

Happoradio

PE 15.7. klo 23 | Rentolava

Suomirockin järkäle Happoradio ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Vuosituhannen alussa Helsingin Kalliossa perustettu bändi juhlisti viime vuonna 20-vuotista taivaltaan, jonka varrelle on mahtunut lukuisia listaykkösiä, kahdeksan studioalbumia sekä lukematon määrä keikkoja klubeilta festareille.

Joensuuta henkiseksi kotipesäkseen kutsuva Happoradio ja solisti Aki Tykin kynästä irronneet koko kansan kappaleet, kuten Hirsipuu, Che Guevara ja Hiljaa niin kuin kuolleet on aina ilo kutsua Ilosaarirockin lavalle. Tuleva kesä ei ole todellakaan poikkeus!

< Takaisin aikatauluihin

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >