ibe

ibe

PE 15.7. klo 16 | Tähtiteltta

Uuden sukupolven rap-artisti ibe jatkaa ilmiömäistä nousuaan kohti Suomen suosituimpien räppäreiden kärkeä. Nuoren artistin uralle on mahtunut jo neljä täyspitkää albumia, lukuisia tasokkaita feateja muiden suomiräpin ykkösnimien kappaleilla sekä viimeisimpänä Vuoden rap-albumin palkinto Emma-gaalasta 2021 – eikä kaverilla ole ikää kuin reilut parikymmentä vuotta.

iben soundi on samanaikaisesti niin helposti lähestyttävä ja kunnianhimoinen, että lopputulosta voi kutsua pelkästään nerokkaaksi, ja nokkelat riimit sekä paikoin rnb-vaikutteiset rennot biitit saavat aivan uudenlaista potkua allensa, kun ibe astuu liveyleisön eteen.

Tämän kansallisriimittelijän matka tähtiin on taattu, mutta huippu on varmasti vielä edessä. Ota selvää, mihin asti ibe vielä yltää!

< Takaisin aikatauluihin

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >