Lasten Hautausmaa

Lasten Hautausmaa

SU 17.7. klo 22 | Soundi-lava

Tummasävyistä uusvanhaa rockia soittava Lasten Hautausmaa julkaisi helmikuussa viidennen albuminsa Kevät. Entistä kypsemmäksi sointiaan kehittänyt yhtye tuo Keväällä melankoliseen perusilmeeseensä mukaan myös ripauksen valoa.

Lasten Hautausmaan peruspilarit ovat 70-lukulaisen tuuhea urkurock-soundi, kaihoisat melodiat ja Kristiina Vaaran tarkasti asetellut lyriikat. Näillä elementeillä bändi on kairannut itselleen vankan kolon kotimaisella keikkakentällä. Yhtye yhdistelee onnistuneesti herkkyyttä ja hönkää, ja juuri se tekee Lasten Hautausmaan keikoista niin puhdistavia kokemuksia.

< Takaisin aikatauluihin

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >