Lavarunous

Lavarunous

PE 15.7. klo 17 ja SU 17.7. klo 16 | Ilosaari Lounge

Joensuun Lavarunosiipi ry tuo Ilosaari Loungeen ajankohtaisimmat ja kiehtovimmat spoken word -artistit, joiden sanoilla on merkitystä. Kuuden eri lavarunoilijan esityksissä yhdistyvät etukäteen kirjoitettu, ja usein myös ulkoa opeteltu, runo ja sen esittäminen. Tekstityylien kirjo on häkellyttävän laaja. Se voi edustaa perinteistä runoutta, laululyriikkaa, räppiä, tarinankerrontaa ja jopa stand-up komiikkaa. Tule ja ihastu!

Perjantaina lavarunoutta esittävät Veera Milja, Juho Kuusi ja Elsa Tölli, sunnuntaina Kasper Salonen, Rae Aiemaa ja Emma Leppo.

< Takaisin aikatauluihin

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >