Vesala

Vesala

LA 16.7. klo 22:30 | Rentolava

Muut tekee mitä osaa, Vesala mitä haluaa. Muusikko-säveltäjä-sanoittaja-tuottaja-näyttelijä-dramaturgi-juontaja ja kulttuurin äänitorvi on kirkkaammin loistavia tähtiämme, jonka kaikessa tekemisessä yhdistyy pohjaton lahjakkuus, kirkas näkemys, taito ja intohimo.

Vesalalla on ihailtava kyky yhdistää kevyt ja painava, taide ja viihde. Lohdullista naivismia seuraa ankara analyysi yhteiskuntamme kipupisteistä luontevana jatkumona ilman teennäisyyttä. Harva artisti pystyy vetelemään thrash-riffittelyn perään bailandoa ilman, että kukaan edes ihmettelee.

Mitä uutta Vesala keksiikään kesän festarikeikoilleen? Sen saamme todistaa Laulurinteellä lauantaina 16. heinäkuuta!

< Takaisin aikatauluihin

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >