Uutiset

26.1.2022

Kaksi uutta kiinnitystä!

Kovat kotimaiset räppärit Gettomasa ja MC KOO täydentävät 15.-17. heinäkuuta järjestettävän Ilosaarirockin ohjelmistoa! Lisää julkistuksia on luvassa talven ja kevään aikana.

Uutta julkaisuaan valmisteleva Gettomasa on kasvanut muutamassa vuodessa genrensä ehdottomaksi suosikiksi ja ansainnut tunnustusta niin listaykkösten kuin useiden Emma-ehdokkuuksien muodossa. Kursailemattomista riimeistään ja vahvasta flow'staan tunnettu räppäri esiintyy Laulurinteellä osana kesän festivaalikiertuettaan.

Gettomasan ohella Ilosaarirockiin saapuu helsinkiläinen räppäri MC KOO. Kolamies ja Kuuma mimmi -biiseistään tutun rap-artistin keikat ovat totaalisen positiivisia riemupölähdyksiä, joilta ei auta poistua kuin suupielet hymyssä. Siis täydellinen lisä kesän parhaaseen viikonloppuun!

Ilosaarirockiin aiemmin julkaistuja artisteja ovat Liam Gallagher (UK), Alan Walker (NO), Nightwish, Tones And I (AU), A36 (SE), Inhaler (IE), VOLA (DK), Antti Tuisku, BEHM, JVG, Maustetytöt X Agents, Tehosekoitin, Battle Beast, Beast In Black, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Hassan Maikal, Huora, ibe, Jesse Markin, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, VIIVI sekä Yeboyah.

Uusia ohjelmajulkaisuja on luvassa talven ja kevään aikana. Ilosaarirockin kolmen päivän liput sekä VIP-liput ovat myynnissä täällä.

< Uutissivulle


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >