Uutiset

22.3.2022

Kesän 2022 ohjelma valmis!

Ilosaarirockin artistikattaus täydentyi yli 20 nimellä, ja vuoden 2022 festariohjelma on nyt valmis! Uusien kiinnitysten joukossa ovat mm. black metallista kokeelliseen elektroniseen musiikkiin matkannut kulttibändi Ulver (NO), Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluva J. Karjalainen, odotetun paluun studioon ja keikkalavoille tehnyt Haloo Helsinki! sekä rakastettu taiteen monilahjakkuus Vesala.

Ilosaarirockiin saapuvat myös kotimaiset popnimet ABREU, Chisu, Evelina ja Kuumaa, hip hopin ja räpin eri laitoja koluavat Ege Zulu, Etta, Lauri Haav ja MELO, lahjakkaat laulaja-lauluntekijät Arppa, costee, Knipi ja Vesta sekä kitararockin ilosanomaa julistavat Happoradio, Lasten Hautausmaa, Luukas Oja, Sami Yaffa ja Ursus Factory.

- Ulkomaan kollegat joskus kyselee, että minkäs genren festari se Ilosaarirock on. Me vastataan, että ollaan tiukasti rajoitettu ohjelma vain hyvään musiikkiin! Ilosaarirockiin mahtuu kaikensorttista Antti Tuiskusta Ulveriin. Pääasia on, että itellä ja yleisöllä jalka vipajaa ja ihokarvat kohoilee, myhäilee meidän promoottori Panu.

Kesän parhaan viikonlopun muita esiintyjiä ovat Liam Gallagher (UK), Alan Walker (NO), Nightwish, A36 (SE), Antti Tuisku, Ashnikko (US), BEHM, Inhaler (IE), JVG, Tehosekoitin, Tones And I (AU), VOLA (DK), Battle Beast, Beast In Black, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Gettomasa, Hassan Maikal, Huora, ibe, Jesse Markin, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Maustetytöt x Agents, MC KOO, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, VIIVI sekä Yeboyah.

Julkaisun myötä Ilosaarirockin vuoden 2022 ohjelma on valmis ja artistien esiintymispäivät on julkaistu. Voit tutustua koko ohjelmaan täällä.

Kaikki Ilosaarirockin lipputyypit ovat nyt saatavilla. Festarille myydään kolmen, kahden ja yhden päivän peruslippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja. Voit hankkia liput täältä.

Lahjoitamme kaikista maaliskuun aikana ostetuista Ilosaarirockin festarilipuista 1 euron Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräykseen Ukrainaan. Sodasta kärsivien uhrien tukemiseen voi osallistua myös ilman festivaalilipun ostamista lahjoittamalla rahaa suoraan esimerkiksi SPR:n katastrofirahastoon täällä.

< Uutissivulle


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >