Ilosaarirock 2023

Ruoka ja juoma

RuokaJuoma

Kun nälkä on selätetty, on hyvä keskittyä janon taltuttamiseen! Ilosaarirockin festarialueelta löytyy tänäkin vuonna toinen toistaan virkistävämpiä baareja sekä täysin alkoholittomien juomien ja drinkkien oma Choice-piste Rentolavalle vievän raitin varrelta.

Juomavalikoimasta löytyy varmasti kaikille jotakin: keppanan ystäville gluteeniton ja luomutuotettu pääoluemme Lapin Kulta Pure tai hurmaava Lahden erikoinen, betoninharmaasta (tai värikkäämmästä!) lonkerosta nauttiville se aito ja alkuperäinen, Original Long Drink ja täysin holittomia janojuomia preferoiville kaikki vielä ilman prosentteja. Drinkit miedommista tiukempiin valmistuvat ympäri festarialuetta tyylikkäissä ja viihtyisissä brändätyissä baareissa.

Ilosaarirock Wine Bar

Mietojen ja väkevien juomien lisäksi Ilosaarirockin baareissa tarjoillaan myös herkullista viiniä. Bongaa alueelta pyöräilevä karhu ja hyppää Hans Baerin tarakalle kera lasillisen rieslingiä, pinot noiria tai roséta. Kuoharin ystäville maistuu takuuvarmasti Fiorissimon kupliva prosecco, jonka pehmeät maut vievät matkalle suoraan Pohjois-Italiaan.

Jos viinilasillisen pitely alkaa väsyttää, pidä mielessä, että drinksuja saa festarialueelta myös ämpärissä! Tähtiteltan baarialueella virkistystä voi hakea myös Janoasemalta, ja huhujen mukaan johonkin on kätketty myös 1-3 tähden salabaari! Mene ja tiedä!

Päälavan ja Tähtiteltan VIP-baarit kokoavat yhteen muista festivaalialueen baareista löytyvät herkut kätevästi yhden tiskin taakse. VIP-asiakkaiden saatavilla on hiukan laajempi juomavalikoima, ihka-aitoa shampanjaa sekä Kesän paras viikonloppu 2023 -niminen drinkki, jota ei muualta festarialueelta saakaan. Nam!

Ilosaarirock alkoholiton Lapin Kulta

Choice-pisteen lisäksi alkoholittomia juomia myydään kaikissa Ilosaarirockin baareissa ja valikoimasta löytyy niin limpparia, herkkuvesiä kuin holittomia panimotuotteita ja inkiväärioluttakin. Choice-pisteellä on tarjolla myös alkoholitonta viiniä.

Huomioithan, että Ilosaarirockissa jokaisen alkoholipitoisen juoman hintaan lisätään 1 € pantti (tölkit, pullot, lasit ja mukit). Shottilaseissa tai alkoholittomissa juoma-astioissa (tölkit ja pullot) ei ole panttia. Viini- tai shampanjacoolereihin sekä ämpäreihin lisätään 5 € pantti.

Pantit voi palauttaa seuraavan oston yhteydessä, jolloin panttisumma hyvitetään ostosta tai panttipisteelle, jossa pantit palautetaan maksukortille.


Tilaa uutiskirje