Rento-iltamat Karjalantalolla lauantaina 17.3.

Esiintyjinä Kenny Knots & Mungo's Hi Fi (UK) ja Komposti Sound (HKI)

Rento-iltamat tuo Joensuuhun brittireggaen huippunimiä ja kotimaan ykkösartisteja. Karjalantalolla järjestettäviin iltamiin saapuu esiintymään laulaja Kenny Knots (Lontoo) yhdessä Glasgowlaisen Mungo's Hi Fi soundsystemin kanssa. Lämmitelystä vastaa suomenmestarisoundi Komposti.

Konsertin järjestää Joensuun Popmuusikot ry. Ennakkoliput tulevat myyntiin Levy-Eskoille maanantaina 12.2. Lipunhinta on 10 euroa.

Mungo's Hi Fi

Mungo's Hi Fi, Skotlannin aktiivisin soundsystem saapuu maaliskuussa ensimmäistä kertaa Suomeen laulajaguru Kenny Knotsin kanssa. Mungo's Hi Fi on sounditoimintansa ohella tuottanut Briteissä mm. Jah Shakan, Iration Steppersin sekä mr. Scruffin tehosoitossa olleita ralleja vuodesta 2001 lähtien. Nykyään Mungot pyörittävät soundin lisäksi myös omaa "Scotch Bonnet" -levymerkkiään. Soundi kiertelee ahkerasti Isoa Britanniaa sekä Eurooppaa. Keikoilla Mungo's Hi Fi on tunnettu laajasta selektiostaan, jossa soi tasapainossa varhainen & uusin dancehall, UK roots & dub, foundation sekä ska. Myöskään soundsystemin tiukkaa pleittivalikoimaa ei pidä unohtaa.

Kenny Knots

Kenny Knots breikkasi suurelle yleisölle jo 16 vuoden iässä Mikey Murkan Unity soundsille tuottaman "Watch How the People Dancing" digihittinsä myötä. Siitä lähtien lahjakas vokalisti on ollut kysytty nimi tansseissa ja festivaaleilla ympäri maailmaa. Knots on vaikuttanut mm. Vibronics, Bush Chemists, Conscious Sounds, Cultural Warriors, Zion Gate sekä Universal Egg -labeleilla. Nuoren laulajan diskografia on pitkä ja kasvaa tiukkaa tahtia. Etenkin ranskalaisen yleisön parissa Knots on saavuttanut vankan aseman, ja valittiin mm. Ranskan ykkös roots-laulajaksi vuonna 2005.

Komposti

Suomen ykkössoundsystem Komposti on perustettu Helsingissä 2001. Se on yksi Suomen aktiivisimmista soundeista ja Suomen soundclash-mestari vuodelta 2004 ja 2006. Komposti soittaa aktiivisesti ympäri Suomea, ja on vieraillut myös Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Joensuuhun Kompostia saapuu edustamaan Bongo Rhino aka Reino Nordin ja Enrico.

Rento-iltamat tuovat kevääseen Ilosaarirockin Rentolavalta tuttua rytmikästä tunnelmaa, parasta reggaesoundia ja takuuvarmaa tanssitusta.

 

< etusivulle

 

 

 

 

 

 

 


Mungo's Hi Fi
Mungo's Hi Fi

Kenny Knots
Kenny Knots

Komposti
Komposti