'Asiat' -arkisto

Nuorimmat festivaalivieraat

Sunday, July 16th, 2006

Nuorena on se on vitsa väännettävä ja festivaalit korkattava. Tätä mieltä ovat ainakin sisarukset Valo (1 v.) ja Myrsky (4 v.).

Lue lisää

Kansalaisjärjestöt esillä festareilla

Sunday, July 16th, 2006

MiraMuikku_mv002.jpgIlosaarirockin tunnuspiirteisiin kuuluvat kansalaisjärjestöjen kojut Linnunlahden rannan lähistöllä. Festivaali tarjoaa hyvän mahdollisuuden tehdä tunnetuksi omaa asiaansa rennossa ilmapiirissä.

Lue lisää

HC Ilotytöt kicks ass!

Sunday, July 16th, 2006

Maalivahti LauraSunnuntai-aamu avautui kirkkaana ja aurinkoisena viimeistä festivaalipäivää varten siivotulla Laulurinteellä. Sen paljon nähneelle viheriölle marssi vihellysten ja huutojen saattelemana kaksi timantinkovaa joukkuetta. Luvassa oli perinteinen Ilosaarirockin rockfutisottelu, johon lähti ennakkosuosikkina ankarasti treenannut Joensuun ylpeys HC Ilotytöt.

Lue lisää

Bändipaitoja Ollilta

Saturday, July 15th, 2006

Toista vuotta bändituotteiden myynnistä Merchandise-kojulla vastasi leffasta Pitkä kuuma kesä tuttu Olli Sorjonen. Lue lisää

Huokaisujen huoneet

Saturday, July 15th, 2006

Helpostusta äkilliseenkin hätään saa bajamajasta. Se, että huussit ovat Rokissa erinnomaisesta kunnossa kuuluu kiitos Joen Loan väelle. Bajamajat ja pisuaarit tyhjennetään kaksi kertaa päivässä.

Lue lisää