22-Pistepirkko

 

22-Pistepirkko

Utajärvellä vuonna 1980 perustettu 22-Pistepirkko on niin paras yhtye, että jeah. Oman kylänsä raiteilta huomattavasti suuremmillekin bulevardeille kelpuutettu "Suomen suurin indie-yhtye" ei menestyksestään huolimatta ole luopunut tinkimättömyydestään tehdä musiikkia, jolla on oikeasti merkitystä.

Vaikka yhtye ammentaakin aineksensa menneiden aikojen garage-rockin makeimmista koukuista, ei Pistepirkkojen musiikki ole kopiokonetta nähnytkään. Espe Haverisen ja Keräsen veljesten mietintämyssyjen alla vanhastakin kehittyy uutta ja täyteläistä, jonka tunnistaa heti ensikuulemalta 22-Pistepirkkojen ralliksi. Jos et usko, tarkista denimmiesten tuunaustaito vaikkapa pirkkojen tuoreimmalta taidonnäytteeltä, (Well You Know) Stuff Is Like We Yeah! -levyltä.

Pirkot on omaleimainen yhtye myös muiden kulttibändien joukossa; tällä kulttibändillä riittää yleisöä. 22-Pistepirkkojen Sulo-klubin keikkaa odotellessa kannattaakin aika käyttää hyödyllisesti vaikkapa pikajuoksua harjoitellen. Eturivin paikkoja kun ei kaikille riitä.


www.22-pistepirkko.net


< takaisin