Distral

 

Distral

Poliittisten visioiden mukaan Suomen tulevaisuuden perusta rakennetaan lapsiperheissä, päiväkodeissa ja kouluissa. Näissä turvallisiksi ja virikkeellisiksi havaituissa ympäristöissä lapsista kasvaa tasapainoisia, suvaitsevaisia ja täyttä elämää eläviä suomalaisia.

On oltava myös vaihtoehtoinen visio, pähkäilivät nuoret ja innokkaat Distralin pojat kesällä 2006. Hetkeä myöhemmin nelikko istuikin autotallissa veivaamassa ensimmäisiä riffejään, jotka herättivät huomiota jo yhtyeen alkumetreillä. Postilaatikkoon kun tupsahti tasaisin aikavälein kirjeitä ja lappusia, joissa nimettömänä pysytelleet naapurit toivoivat punkin vaihtamista johonkin hiljaisempaan harrastukseen.

Näin ei onneksi käynyt, sillä vain treenipaikka vaihtui. Seuraavana talvena vajaan vuoden ikäinen Distral meni ja nappasi suvereenin voiton Pilfink Recordsin ja Joensuun Popmuusikoiden järjestämästä Rockbirds-kisasta. Palkinnoksi punkkarit päästettiin studioon äänittämään ensimmäistä levyään. Tammikuussa 2008 ylpeät vanhemmat saivat vihdoin esitellä puolituntista esikoistaan Orders Overload, jonka 12 tasapainoista ja suvaitsevaista punkrallia elävät täyttä elämää.

Punk!


www.distral.org
myspace.com/distral


< takaisin