Tuomo

 

Kellarin Ilosaarirock-klubi torstaina 10.7. klo 21.00 alkaen

Kellarin Ilosaarirock-klubi tarjoilee soul-painotteisen festivaalin avauksen torstaina 10.7. klo 21 alkaen. Esiintymässä on Reino and The Rhinos, Susirajan Juhlaorkesteri feat. Tuomo Prättälä ja Timi's R&B Bookie paggage.

Reino and the Rhinoksen keulahahmona häärää myös näyttelijäna tunnettu Reino Nordin. Tämän reggaerytmejä souliin yhdistelevä kokoonpanon esikoisalbumi julkaistiin kuluneena keväänä ja keikka kysyntä on sen myötä ollut huimaa. Aiemmin lähinnä reggaesoundeissa vaikuttanut Nordin hyppää debyyttilevyllään valtavan loikan tuntemattomaan sooloartistina, mutta putoaa jälleen kerran tukevasti jaloilleen. Uudella tontilla tanssahtelu ei Reiskaa hämää, vaan monilahjakkuus vakuuttaa persoonallisena, vahvana laulajana ja biisintekijänä – kaikki levyn kappaleet ovat Reino Nordinin säveltämiä ja sanoittamia.

Illan avaa Timi's R&B Bookie paggage, jonka ohjelmistossa on Stax ja Motown -soul klassikoita uusin kujein uljaiden laulusolistien Julia Eklundin ja Pekka Varosen esittäminä. Toisena yhtyeena ennen Reino & Rhinosia esiintyy Susirajan juhlaorkesteri, jonka vierailevana tähtenä on tällä kertaa Tuomo Prättälä. Yhtyeen setissä on luvassa sekä Tuomon omaa materiaalia että mielenkiintoisia covereita kymmenhenkisen orkesterin voimin.

Kellarin Ilosaarirock-klubi toteutetaan yhteistyössä Joensuun Popmuusikot ry:n ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun Pop/Jazz -koulutuksen kanssa.


myspace.com/reinoandtherhinos
myspace.com/organkane
musiikki.pkamk.fi


< takaisin