Lauri Tähkä & Elonkerjuu

 

Lauri Tähkä & Elonkerjuu

Plökäpöksyyllä on rahaa, mutta flikat tykkää tiukkapöksyysistä, vinkataan Pohjanmaalta ja juoksennellaan ohrapellossa nahkahousut piukeina paukkuen. Muita vaatimattomuus kaunistaisi, mutta Lauri Tähkä & Elonkerjuun pirtaan moinen ei käy. Eikä siihen olisi tarvettakaan, sillä sen verran sekaisin Teuvan häjyt ovat suomineidon flirtillään saaneet.

Ketarat oikoosna ei komiakaan paikkaansa tähdissä lunastanut. Periksiantamaton yhtye ehti kiertää Suomea kyläjuhlasta toiseen yli kymmenen vuoden ajan, ennen kuin suuri yleisö vakuuttui Lauri Tähkän ja kumppaneiden hyvyydestä. Sen jälkeen yhtyeen suosiolle kävikin kuin sille kuuluisalle lumipallolle, joka kasvoi ja kasvoi, röyhtäisi, ja jatkoi taas kasvamistaan. Nyt vyöry on kasvanut niin valtavaksi, että papukaijamerkki sille, joka ei ole koskaan kuullut yhtään Lauri Tähkä & Elonkerjuun ilkikurisesti riekkuvaa rallia.

Ensi kesänä Lauri Tähkä & Elonkerjuu nousee rehentelemään ensimmäiselle Ilosaarirock-keikalleen. Lentääkö Laurin paita yleisöön, ei hajua, mutta ainakin yhtyeen tiivistunnelmainen live-esiintyminen tietää tuhannen riemua niin tytöille kuin pojillekin.


www.lauritahka.com


< takaisin