Capleton ja positiiviset vibat

23_Capleton_pp01.jpgReggaekansa ei ollut pysyä pöksyissään, kun dance hall -reggaen supertähti Capleton suoraan Jamaikalta saapui ottamaan yleisönsä Ilosaaren Rentolavalle.

Capletonin Suomen keikkaa on odotettu vuosikausia - nyt legenda oli vihdoin mahdollista nähdä täällä kaukana pohjoisessakin.

Rentolavan keikkaputki sai päätöksensä suuren maailman tyylillä - ennen Capletonin saapumista lavalle yleisöä ehtivät huudattaa useat miekkoset ylistäen niin ganjan polttoa kuin Jah’iakin. Capletonia odotellessa hänen kerrottiin nähneen maailmalla niin paljon ikäviä asioita, että hän päätti alkaa levittää ihmisille positiivisia viboja. Siinä hän Ilosaaressa onnistui vallan mainiosti - väki oli myyty heti ensi tahdeista lähtien. Tanssikansan saivat riehaantumaan niin reggaen rytmit kuin Capletonin leveällä jamaikanenglannilla saarnaamat puheenvuorotkin, joiden sisältö tosin taisi kielimuurin takia mennä ainakin osalta ohi korvien. Auringon paistaessa oli festarointi hienoa lopettaa Rentolavan osalta näin leppoisiin tunnelmiin.

Teksti: Sanna Pikku-Pyhältö

Kuva: Petri Pulli

2 kommenttia juttuun “Capleton ja positiiviset vibat”

  1. make sanoo:

    Mahtavat esiintyjät olivat rentolavalla ja meininki kirjaimellisesti korkealla ;)
    Ensinnäkin haluaisin kiittää esiintyjien valitsijaa rentolavalle ja toiseksi tämän jutun kirjoittajaa, Sanna Pikku Pyhältöä. Ganjasta kirjottaminen positiivisessa mielessä tekee aina hyvää silmille ja jonka jokaisen nykyajan journalistin pitäisi positiivisessa mielessä ottaa puheeksi ainakun mahdollista.

  2. oona sanoo:

    joo kyllä oli hyvä meininki rentolavalla ja capleton kruunas koko festarit..=)aivan loistavaa..toivottavasti ens vuonna olis yhtä hyvä meininki ja esiintyjät…