Neljä Ruusua ja hittiparaati

Nelja_Ruusua_MI03.jpgIlosaarirockin päälava + Neljä Ruusua = yhtälö, joka ei voi olla toimimatta.

Joensuun oma ylpeys Neljä Ruusua paketoi 35-vuotisjuhlat tarjoamalla tukullisen hittejä. Vanhat klassikot, kuten Poplaulajan vapaapäivä ja Sun täytyy mennä upposivat otolliseen maaperään.

Kun Valuva taivas alkoi soimaan ja katsoi hiljalleen laskevaa aurinkoa, ei voinut kuin hymyillä. Verkkotoimitus kiittää tämän vuoden yleisöä, talkoolaisia, esiintyjiä, ja kaikkia muuten mukana olleita. Yhdessä me teimme jälleen kerran ikimuistoisen Rokin. Iso kiitos!

Verkkotoimitus

Kuva: Matti Immonen

7 kommenttia juttuun “Neljä Ruusua ja hittiparaati”

 1. Pirkko parturiin ja moulinexit vittuun sanoo:

  Aika helvetin huono veto laittaa Neljä ruusua päättämään kuiteskin aika hieno rokki, kun kyseinen yhtye ei ole tehnyt yhtään mitään kuuntelun kestävää materiaalia siiten vuoden 1992. Joku tolokku pitäisi olla, vaikka yhtyeen juuret ovatkin Joensuussa…

 2. Eipäs.. sanoo:

  Neljä Ruusua oli täydellinen festareiden lopettaja yhtälailla kuin Eläkeläiset oli enemmän kuin täydellinen valinta sunnuntaipäivän alottajaksi. Ilkka osaa ottaa yleisönsä ja koko yhtyeellä oli loistava meno päällä koko ajan. Varma paketti, joka toimii aina. Jengi osaa biisit ulkoa ja hämärtyvään sunnuntai-iltaan ei voi parempaa menoa toivoa. Mie tallustelin erittäin iloisella mielellä Linnunlahdelta kotio. Kiitos ja kumarrus - jälleen kerran.

 3. Eu Nuk sanoo:

  Joo, ei näyttänyt oikein jengille kelpaavan. Ehkä juuri ja juuri kymmenen tuhatta ihmistä tanssi ja hoilasi mukana. Kuuntele ite mitä huvittaa ja anna muidenkin tehdä samoin.

 4. borsti`TUNTUN sanoo:

  Mikäs siinä oli kuunnellessa kun kaveri kertoi aamulla että neljä ruusua soitti.
  Anniskelualueella oli sen verran kiihkeä tunnelma tuoppien kanssa että paljoa kerennyt musiikkia kuunnella, kiitos.

 5. Erde sanoo:

  Just niin mainio lopetus kuin vain pystyy olemaan. Fiilis omassa jengissäni oli ainakin loistava. Sopiva sekoitus monenlaisia biisejä monilta vuosilta. Ja vikan biisin jälkeen aloin odottaa jo ensi rokkia.

 6. han sanoo:

  omasta mielestäni neljä ruusua oli ihan täydellinen lopetus täydelliselle viikonlopulle, ympärillä oleva porukka oli niin mukana menossa ja vieressä oli ihana poika jonka kanssa hypittiin käsikädessä. :) jäi hyvä mieli viikonlopusta!
  kyllä joensuun omat pojat yllätti tosi positiivisesti.

 7. maikki sanoo:

  Loistava fiilis jäi Neljän ruusun keikasta!Parempaa päätöstä ei voinu toivoa!Kiitos.