Tarina kolmesta pienestä porsaasta

Elelipä ennen muinoin, kaukana, kaukana täältä, jumalattomien rämeiden ja soiden takana Possulaakson porukka.

Elämä laaksossa oli auvoisaa ja ihanaa. Riitti siellä mutalammikoita, joissa rypeä. Riitti ruuantähteitä, jonne kärsänsä upottaa. Riitti mainta ja mantuja porsaiden vaellella. Mutta koska possu on luonteeltaan ihmisen kaltainen, alkoi näidenkin kolmen porsaan päässä jyskyttää ajatus paremmasta. Mitä on laakson ulkopuolella? Minkälaista olisi elämä siellä? Olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?

Rohkein possuista, Veli Huilu, päätti lähteä katsomaan. Haikein mielin, mutta täynnä intoa tulevasta seikkailusta hän pakkasi kitaransa, koska innokas soittoharrastaja oli, ja lähti matkaan.

Muutamia päiviä vaellettuaan hän tapasi miehen, joka kantoi olkikuormaa selässään. "Anna minulle nuo oljet, rakennan niistä itselleni talon", sanoi Veli Huilu. Mies antoi ojet ja possu rakensi talon. Pian paikalle jolkutteli iso, paha Rokki-susi, joka totesi: "Tule ulos tai puhkun ja puhallan talosi nurin". "En tule", vastasi possu ja laski alleen. Rokki-Susi puhalsi talon nurin ja Veli Huilu otti Gibson-kitaransa ja juoksi kauhuissaan tiehensä.

Meanwhile in the jungle. Possulaaksossa ihmeteltiin, kun Veli Huilusta ei kuulunut mitään. Veli Viulu päätti lähteä etsimään häntä. Kaihoisin mielin, mutta täynnä intoa tulevasta seikkailusta hän pakkasi rumpunsa, koska innokas soittoharrastaja oli, ja lähti matkaan.

Muutamia päiviä vaellettuaan hän tapasi miehen, joka kantoi risukuormaa selässään. "Anna minulle nuo risut, rakennan niistä itselleni talon", sanoi Veli Viulu. Mies antoi risut ja possu rakensi talon. Pian paikalle jolkutteli iso, paha Rokki-Susi, joka totesi: "Tule ulos tai bla, bla, blaa...". "En tule", vastasi possu ja kusi hädissään housuihinsa. Rokki-Susi puhalsi talon nurin ja Veli Viulu otti Pearl-rumpunsa ja juoksi kauhuissaan tiehensä.

Takaisin luontoon. Kolmas possu, Veli Ponteva, alkoi ihmetellä kun jätkistä ei kuulunut mitään. Hän päätteli, että elämä ulkopuolella Possulaakson täytyi olla elämisen arvoista. Hän pakkasi bassonsa, jota ei osannut soittaa, ja lähti matkaan.

Muutamia päiviä vaellettuaan hän tapasi miehen, joka ajoi autoa, jonka lavalla oli valtaisa pyramidi. "Anna minulle tuo pyramidi. Etsin itselleni tontin Tikkalasta, asetun taloksi ja alan vielä pyörittää baariakin", totesi Veli Ponteva. Näin tapahtui. Pian pyramidiin ryntäsivät kauhuissaan, Rokki-Suden takaa-ajamina, myös Veli Huilu ja Veli Viulu. Edessä oli pattitilanne.

"Tulkaa ulos tai puhkun ja puhallan pyramidinne kumoon", huusi Rokki-Susi uhmakkaana. "Vitut puhalla", huusi Veli Ponteva takaisin ja iski bassonsa (merkki ei ole tiedossa) kiinni vahvistimeen. Alkoi armoton rokkaus. Susi-parka puhkui ja puhalsi ulkopuolella. Pääsipä housuun muutama hätäinen pierukin. Pyramidi ei hievahtanutkaan. Rokki-Susi lopetti epätoivoisen yrityksensä ja alkoi miettiä. Viimein hän keksi narun, josta vetää.

"Possut, tehän rokkaatte kuin hurrikaani. Ettekö haluaisi tulla esittelemään timanttista rokkaustanne tuhansille tyttöpossuille, joita ulkomaailma on pullollaan? He odottavat teitä saparot märkinä. Ja tiesittekö, että teillä karjupossuilla orgasmi saattaa kestää jopa puoli tuntia?"

"Ei jumalauta", totesivat possut ja ryntäsivät ulos. "Welcome to the jungle", huusi Rokki-Susi ja villi takaa-ajo oli valmis alkamaan. Tarina kertoo, että se jatkuu vielä tänäkin päivänä.

Pullukat ovat siis kiipelissä. Kuinka käy Veli Huilun, Veli Viulun ja Veli Pontevan? Ovatko possut jo paremmissa suissa? Vai K-kaupan lihatiskillä? Onko Rokki-Susi kenties raiskannut heidät? Mikä on pyramidin kohtalo? Vieläkö se on pystyssä, vai onko paikalla vain savuavat rauniot? Onko Tikkalan baari konkurssiuhan alla? Ja jos ei ole, niin miksi? Entäpä ne puolen tunnin orgasmit? Ja ennen kaikkea: missä ovat ne luvatut tuhannet tyttöpossut?

Vastaukset näihin polttaviin ja kutkuttaviin kysymyksiin löytyvät kenties sunnuntai-iltana 19.7.2009 Ilosaarirockin päälavalta.

Tervetuloa Rokkiin, ihmiset. Pitäkää kivaa. Me rakastamme teitä!


10.2.2009 junassa välillä Helsinki-Lappeenranta, Jouni Kalervo Hynynen


< takaisin