Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Rokkilippuja, rannekkeenvaihtoa ja hyvää mieltä!

Rokkikontilla on hyvä meno. Kuva: Markus Korpi-Hallila.

Rokkikontti on taas pystytetty Joensuun torille palvelemaan festarivieraita ja kaupunkilaisia. Verkkotoimitus kävi moikkaamassa Rokkikontin väkeä ja kyselemässä bänditärppejä viikonlopulle. Kysymyksiin vastailivat vapaaehtoiset Petra ja Saku sekä vastaava Henri.

Mikäs tämän Rokkikontin pointti pähkinänkuoressa on?

- Rokkikontilta voi ostaa Rokkilippuja ja vaihtaa ostamansa lipun rannekkeeksi jo ennen festaria. Lisäksi täällä on myynnissä Rokkituotteita. Rokkikontti toimii myös yleisenä info-pisteenä Rokin asiakkaille ja muille kiinnostuneille.

- Rannekkeita on vaihdettu tässä parin päivän aikana satoja, ja tahti vain kiihtyy. Lämpimät ilmat vaikuttavat!

Mikä on ollut Rokkikontin myydyin tuote?

Rokkikontti päivystää torilla. Kuva: Mika Martikainen.

- Paitoja on mennyt kovasti. Ihan tuo perinteinen t-paita, joka maksaa 20 €, on myynyt reilusti eniten. Ilmaiseksi täältä saa Ilosaarirockin ja Popkadun käsiohjelmia, Ilosaarirockin julisteita sekä hyvää mieltä!

Nythän ilmat tosiaan suosivat ja sama meno näyttää jatkuvan myös viikonloppuna. Viereisellä torin lavalla on menossa diabolojongleerauksen SM-kilpailut ja Popkatu tarjoaa paljon muutakin nähtävää. Torilla on ilmeisen mukavaa työskennellä?

- Lämmin keli on vilkastuttanut ihmisiä ja saanut porukkaa vierailemaan runsain joukoin Kontilla. Täällähän on oltu jo reilu viikko. Viime viikolla vapaaehtoiset tosin joutuivat käyttämään lapasia. Mukavahan tässä on katsella torin hyörinää, kun koko ajan tapahtuu!

- Joensuulaiset ovat ottaneet Rokkinkontin vähän sellaisena yleisenä info-pisteenä kaikille kysymyksille, ja yleiskioskina ostoksille. Eräs herra kyseli meiltä savumuikkuja, toinen taas yritti ostaa jäätelöä.

Millaisia tärppejä Rokkikontin väellä olisi tarjota Ilosaarirockiin?

- Portishead on varmaan kova ja Haim ja Alice in Chains ja Ellie Goulding ja Lapko ja oikeastaan kaikki!

Rokkikontin aukioloajat:

Täällä vaihdetaan rannekkeita! Kuva: Markus Korpi-Hallila.

ke 9.7. klo 10–16
to 10.7. klo 10–19
pe 11.7. klo 10–19
la 12.7. klo 10–14

Vaihda ranneke ennakkoon Rokkikontilla ja nopeuta festareille saapumista! Loppuviikosta kontille rakennetaan myös erillinen rannekkeenvaihtoteltta, jotta vaihtaminen nopeutuu ennestään. Rokkikontilla myydään Ilosaarirockin lippuja, suosittelemme ostamaan liput vikkelästi, myyntivauhti on hurja!

Verkkotoimitus
Kuvat: Markus Korpi-Hallila ja Mika Martikainen

Aihe(et): Ihmiset ja ilmiöt, Kohti Rokkia, Rokin tekijät.