Ilosaarirock 2023

Yhteistyö­kumppanit

Pääyhteistyö­kumppanit

Hartwall Original Long Drink Subway

Ympäristö­kumppani

Pohjois-Karjalan Sähkö

Yhteistyö­kumppanit

Pohjois-Karjalan osuuskauppa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on Ilosaarirockin pitkäaikainen kumppani, jonka hotellit huolehtivat artistien unista ja legendaarinen Papinkadun S-Market festarivieraiden vatsojen täyttämisestä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu on kiinteä osa Ilosaarirockia muun muassa Ilosaari loungen, videotuotantojen, screen-kuvauksen sekä useiden harjoittelijoiden ja opinnäytetöiden kautta. Hakemalla Kareliaan voi päätyä myös osaksi Ilosaarirockia!

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen ylipisto tuo Ilosaarirockiin mainion tapahtuma-areenan Ilosaari loungen. Suomen parhaimpiin kuuluva yliopisto on loistava opinahjo, jossa osa Ilosaarirockin ydinhahmoistakin on kouluttautunut.

Sponsor Insight

Sponsor Insight mahdollistaa festarin asiakaspalautteiden ketterän keräämisen toteuttamalla Ilosaarirockin vuosittaisen kävijäkyselyn. Leppoisten ja datasta syttyvien kavereiden käsistä löytyy avaimet koko tapahtumakentän kehittämiseen ja kehittymiseen, eipä!

Tiketti

Kotimainen lippufirma Tiketti palvelee festariasiakkaita taatulla taidolla ja hienolla asenteella. Tiketistä löytyvät Ilosaarirockin lippujen lisäksi myös klubien ja tapahtumien pääsyliput.

Lippupiste

Lipputoimisto Lippu.fi myy Ilosaarirockin liput rautaisella ammattitaidolla. Palvelusta löytyvät myös muut pääsyliput urheilusta viihteeseen.

Suunnittelutoimisto Vaganza

Suunnittelutoimisto Vaganza on vastannut alustaan saakka Ilosaarirockin graafisesta ilmeestä. Upean työnjäljen voittaa vain vaganzalaisten persoonat. Kaikki, jotka pääsevät työskentelemään tämän kolmikon kanssa, voivat pitää itseään hyvin onnekkaina.

Digipostipalvelu Kivra

Tilaa tai lataa Ilosaarirock-lippusi maksuttomaan Kivraan ja nauti arvonnoista sekä erikoiseduista pitkin kevättä ja erityisesti Ilosaarirock-viikonlopun aikana! Kesän festariliput vastaanotetaan, tallennetaan, säilytetään ja näytetään Kivrasta!

Joensuun kaupunki

Kehitämme Joensuun kaupungin kanssa yhdessä paikkakunnan tapahtumainfraa, populaarikulttuurin mahdollisuuksia sekä mielikuvaa Joensuusta mainiona opiskelu-, työ-, matkailu- ja kotikaupunkina. Joensuu best!


Media­kumppanit

YleX

Ilosaarirock ja YleX ovat kulkeneet kimpassa jo Radio Mafian ajoista lähtien. YleX:n musiikin erikoisohjelmat toimivat inspiraationa Ilosaarirockin ohjelmatyölle ja kanavan juontajia on nähty juontamassa lavoja, järjestämässä aktiviteetteja ja muuten vaan pööpöilemässä Laulurinteellä.

Soundi

Suomen suurin ja kaunein musiikkilehti Soundi on jokaisen musafanin pakkohankinta. Parhaat levyarviot, parhaat jutut ja tietenkin Ilosaarirockin paras Soundi-lava ovat aarteita kaikille musiikin syvän päädyn sukeltajalle!


Kiinnostaako yhteistyökumppanuus Ilosaarirockin kanssa? Ota meihin yhteyttä:

Myynti- ja markkinointipäällikkö
Lauri Ruotsalainen

puh. 050 337 5345

Tilaa uutiskirje