Ilosaarirock 2023

Uutiset

24.1.2023

The Prodigy, Years & Years, VV ja yli 30 muuta!

Kesän 2023 ensimmäisiin artistikiinnityksiin kuuluvat muun muassa yhtenä genrensä pioneereista pidetty konemusiikin jättiläinen The Prodigy (UK), modernin popmusiikin edelläkävijä Years & Years (UK), Suomen kansainvälisesti menestynein rock-tähti Ville Valo eli VV, suomirockin supernimi Apulanta sekä valikoituja festarikeikkoja ennen pitkää taukoaan esittävä Vesala.

Festivaalin kansainvälistä ohjelmistoa täydentävät sensaatiomaisen suosittu nuori poptähti Benson Boone (US), ranskalainen synthwave-jätti Carpenter Brut (FR), ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva brittipoppari Dylan (UK), räjähdysmäisen energisistä keikoistaan tunnettu punkrock-yhtye Frank Carter & The Rattlesnakes (UK) sekä sielukasta R&B:tä esittävä laulaja-lauluntekijä Jacob Banks (UK).

Ilosaarirockissa nähdään heinäkuussa myös suomalaisen rap-musiikin kiistaton kuningas Gettomasa, kotimaisen metallimusiikin ykköspumppu Stam1na, keväällä kaksi uutta albumia julkaiseva elektroyhtye Ruusut, juuri ilmiömäisen tulokasvuoden viettänyt indiepoptähti pehmoaino sekä Aliisa Syrjä, Anna Puu, Antti Autio + Jouset, Arppa, BESS, Costi, Gasellit, Eevil Stöö & Stepa, Ismo Alanko, Kissa, Knipi, Malla, Maustetytöt, Michael Monroe, Mouhous, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, Pihlaja, Ramses II, Scandinavian Music Group, Sexmane, Stoned Statues, Turisti ja Yona.

- Julkistusten perään on kyselty niin vimmatusti, että päätettiin tuutata ohjelmaa kerralla reilusti ulos! Ilosaarirockille tuttuun tapaan ohjelmassa on taas vain hyvää musiikkia, ja kattauksesta on rakentumassa erittäin monipuolinen. Hitosti uutta, sopivassa määrin tuttua ja taatusti sataprosenttisesti tajunnanräjäyttäviä keikkakokemuksia, tohkeilee Ilosaarirockin promoottori Panu.

Lisää ohjelmauutisia on tiedossa kevään mittaan. Kaikkiaan Ilosaarirockissa esiintyy yli 60 artistia ja bändiä.

Ilosaarirockin kolmen päivän perusliput ja VIP-liput ovat parhaillaan myynnissä täällä. Muut lipputyypit, mukaan lukien kahden ja yhden päivän VIP-liput, ovat tulossa myyntiin kevään aikana.


12.12.2022

Sika säkissä -liput myynnissä 31.12. saakka

Kuumeisesti odotetut Sika säkissä -liput Ilosaarirockiin 2023 ovat nyt myynnissä! Kolmen päivän lippuja (169 €) ja kolmen päivän VIP-lippuja (279 €) myydään edulliseen hintaan vuoden loppuun saakka - nappaa liput itselle tai vaikka joululahjaksi!

Sika säkissä -lippujen myynti päättyy 31.12.2022 klo 23:59, jonka jälkeen myyntiin tulevat Ilosaarirockin talvihintaiset kolmen päivän liput sekä VIP-liput. Kolmen päivän lipun hinta 1.1.2023 alkaen on 189 euroa ja kolmen päivän VIP-lipun hinta 299 euroa. Sika säkissä -lippuja on myynnissä rajoitettu erä, hankithan omasi ajoissa!

Sika säkissä -liput ovat myynnissä Ilosaarirockin verkkosivuilla täällä sekä Tiketin ja Lippu.fi:n verkkokaupoissa ja toimipisteillä. Kaikki Tiketistä ostetut Sika säkissä -liput toimitetaan ilman toimituskuluja Kivraan. Jos hankit pilettisi Lippu.fi:stä, suosittelemme, että tallennat lippusi manuaalisesti Kivran omiin dokumentteihin - kaikille sovelluksen käyttäjille on nimittäin luvassa runsaasti etuja Ilosaarirockissa 2023! Lue lisää Kivrasta ja eduista täällä.

Ensimmäisiä ohjelmauutisia päästään kertomaan alkuvuodesta 2023. Hatuista kiinni, kohta mennään!


5.12.2022

5000 euroa hyväntekeväisyyteen!

Ilosaarirock ja festivaalin järjestäjätaho Joensuun Popmuusikot ry sekä Joensuun Töminä Oy eli tutummin Ravintola Kerubi lahjoittavat yhteensä 5000 euroa hyväntekeväisyyteen. Lahjoitussumma kohdistetaan yhteensä kuudelle eri paikalliselle toimijalle.

Ilosaarirockin ja Joensuun Popmuusikot ry:n lahjoitus ohjataan Joensuun Setlementille (500 euroa), Pohjois-Karjalan Setalle (1000 euroa) ja Pohjois-Karjalan Yhden Vanhemman Perheet ry:lle (1000 euroa). Joensuun Töminän ja Ravintola Kerubin lahjoitus kohdistetaan Mieli ry:lle (500 euroa), Hope ry Joensuulle (1000 euroa) ja Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä ry:lle (1000 euroa).

Popmuusikoiden ja Töminän lahjoitukset edistävät niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia sekä edesauttavat muun muassa yhdenvertaisemman, turvallisemman ja taloudellisesti sekä sosiaalisesti oikeudenmukaisemman maailman rakentamista. Voit tutustua kaikkiin lahjoituskohteisiin tarkemmin alta:

Joensuun Setlementti
Pohjois-Karjalan Seta ry
Pohjois-Karjalan Yhden Vanhemman Perheet ry
Mieli ry
Hope ry Joensuu
Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä ry


Tilaa uutiskirje