Ilosaarirock 2023

Tiedotteet

Mediatiedote 14.7.2023. Julkaisuvapaa heti.

Ilosaarirock käynnistyi aurinkoisena

Joensuun Ilosaarirock käynnistyi tänään perjantaina aurinkoisessa säässä. Jo 51. kertaa järjestettävään tapahtumaan odotetaan viikonlopun aikana yli 65 000 festivaalivierasta. Ilosaarirockissa esiintyvät muun muassa The Prodigy, Years & Years ja Ava Max.

– Festivaali on myynyt ennakkoon oikein mainiosti, ja erityisesti tänään poutaistuneet sääennusteet ovat selvästi vauhdittaneet festarikansan siirtymistä lippukaupoille. Nämä viime päivät ratkaisevat, myydäänkö festivaalipäiviä loppuun, kertoo Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Kaikki Ilosaarirockin VIP-liput on myyty loppuun, ja osa peruslipputyypeistäkin hätyyttelee loppuunvarausta. Saatavilla olevia Ilosaarirockin yhden, kahden ja kolmen päivän festivaalilippuja voi ostaa festivaalin portilta sekä Lippu.fi:n ja Tiketin toimipisteistä niin kauan kuin niitä on saatavilla.

Ilosaarirockin festivaalialueen järjestelyjä on muokattu ja paranneltu entisestään. Festivaaliasiakkaiden kulkua sisään tapahtuma-alueelle on sujuvoitettu kahden eri turvatarkastuspisteen avulla ja alueelle on muun muassa lisätty entistä enemmän opasteita. Myös festivaalialueen viihtyisyyteen ja visuaalisuuteen on panostettu uusin tavoin.

– Laulurinteen kaunista puistoaluetta on taas hyödynnetty upealla tavalla festarialueen somistuksessa. Ilosaarirockhan on tunnetusti paljon enemmän kuin pelkkää hyvää musiikkiohjelmaa, ja se näkyy alueella muun muassa useiden eri taideteosten ja aluevisuaalisten elementtien myötä, hehkuttaa Ilosaarirockin toiminnanjohtaja Niina Hattunen.

Ilosaarirockia vietetään Joensuun Laulurinteellä 14.–16. heinäkuuta. Festivaalia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa.


Lisätiedot ja haastattelut:
Myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen, 050 337 5345
Toiminnanjohtaja Niina Hattunen, 050 506 7122


< Media-sivulle

Tilaa uutiskirje