Ilosaarirock 2023

Tiedotteet

Mediatiedote. Julkaisuvapaa 12.12.2022 klo 10:00.

Ilosaarirockin Sika säkissä -liput nyt myynnissä – ensimmäisiä ohjelmauutisia luvassa alkuvuodesta

Joensuun Laulurinteellä heinäkuussa vietettävän Ilosaarirockin kolmen päivän liput sekä kolmen päivän VIP-liput ovat myynnissä. Kolmen päivän Sika säkissä -lipun hinta on 169 euroa ja kolmen päivän VIP-lipun hinta 279 euroa. Sika säkissä -liput ovat myynnissä rajoitetun ajan 31.12.2022 klo 23:59 saakka.

Ilosaarirockin kolmen päivän lipun sekä kolmen päivän VIP-lipun hinnat nousevat talvihintoihin 1.1.2023. Kolmen päivän lipun talvihinta on 189 euroa ja kolmen päivän VIP-lipun hinta on 299 euroa. Festivaalin muut lipputyypit, kuten kahden ja yhden päivän VIP-liput ovat tulossa myyntiin myöhemmin.

– Tuntuupa hyvältä pistää taas Sika säkissä myyntiin ja startata ihan virallisesti kohti ensi kesän parasta viikonloppua! Ilosaarirockin lippujen kysyntä on ollut viime kesästä asti ja läpi syksyn todella vilkasta eli tässä ei piletin hankkimisen kanssa kannata juuri aikailla, toteaa Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Viime kesänä uuden yleisöennätyksen tehnyt Ilosaarirock julkaisee ensimmäiset artistit tulevan kesän ohjelmistosta alkuvuoden 2023 aikana. Ilosaarirock järjestetään 14.–16. heinäkuuta tutulla paikallaan Joensuun Laulurinteellä.

Ilosaarirockia on järjestänyt vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa.


Lisätiedot ja haastattelut:
Myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen, 050 337 5345,


< Media-sivulle

Tilaa uutiskirje