Liput

Ilosaarirockiin myydään kolmen, kahden ja yhden päivän lippuja sekä VIP-lippuja. VIP & DINNER -liput on loppuunmyyty. Vuoden 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut liput käyvät sellaisenaan Ilosaarirockiin 2022.

Lippujen hinnat

  • 3 PÄIVÄÄ PE–SU 169 €
  • 2 PÄIVÄÄ PE–LA tai LA–SU 139 €
  • 1 PÄIVÄ PE, LA tai SU 99 €
  • VIP (3 PÄIVÄÄ) 299 €

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä Lippu.fi:n ja Tiketti. verkkokaupoissa ja toimipisteissä. Joensuussa lippuja voi ostaa lisäksi Prismasta ja R-Kioskeilta. Ilosaarirock on ikärajaton festivaali.

Digipostipalvelu Kivra

Aloita festarielämyksesi vastaanottamalla ja näyttämällä lippusi mobiilisti Kivrasta! Ota ilmainen Kivra-palvelu käyttöösi osoitteessa kivra.fi/ilosaarirock tai lataamalla sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Voit vastaanottaa Ilosaarirockin festariliput ilman toimitusmaksua Kivraan ostaessasi ne Tiketin verkkokaupasta tai voit myös itse tallentaa palveluun toisaalta ostamasi liput. Kivrassa piletit pysyvät tallessa turvallisesti ja ilmastoystävällisesti kesän festareihin saakka ja sen yli.

Otettuasi Kivran käyttöön voit valita “vihreän väylän” saapuessasi rannekkeenvaihtopisteelle ja voittaa upgreidatut rannekkeet itsellesi ja kaverillesi. Ystävämme Kivra nimittäin arpoo kaikkien sovelluksen käyttöön ottaneiden lipunostajien kesken yhteensä 4 VIP-lippusettiä kesän 2022 Ilosaarirockiin. Lue lisää arvonnasta, rekisteröidy ja lataa Kivra täältä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää täysi-ikäisyyttä. Ilosaarirockin VIP on K18.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille, täysin uudistetuille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Lue lisää Ilosaarirockin VIPistä +Lue lisää Ilosaarirockin VIPistä -

Ilosaarirockin VIP on K-18.

VIP-ALUEET

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat täysin uudet, viihtyisästi sisustetut rakennukset laadukkaine palveluineen.

Päälavan VIP on vihreän nurmen keskelle kohoava uusi rakennus, josta on paras näkymä päälavalle. Alueella palvelee laajan valikoiman baari kaikilla herkuilla ja viihtyisällä pihalla on lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä.

TähtiteltanTähtiteltan VIP on upea upouusi ravintolateltta, jossa voi rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä ja seurustella. Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin.

Tähtiteltan ravintolateltassa on tarjolla VIP & DINNER -lipun lunastaneille maittava buffet, jonka valmistaa vuosikymmenen kokemuksella Ravintola Kerubi.

VIP-ruoka on tarjolla:
Pe klo 17–20
La klo 14–17
Su klo 14–17

Menu julkaistaan myöhemmin.


Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.


Tilaa uutiskirje >