Liput

Ilosaarirockiin myydään kolmen päivän lippuja. Kahden ja yhden päivän liput sekä VIP- ja VIP & DINNER -liput tulevat myyntiin myöhemmin.

Lippujen hinnat

  • KIVRA EARLY BIRD (3 PÄIVÄÄ) 149 €

Edulliset kolmen päivän Kivra Early Bird -liput Ilosaarirockiin 2023 ovat myynnissä Tiketin palveluissa ja Kivraan toimitettuna. Osta liput suoraan Tiketistä.

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali.

Digipostipalvelu Kivra

Aloita festarielämyksesi vastaanottamalla lippusi mobiilisti Kivraan! Ota ilmainen Kivra-palvelu käyttöösi osoitteessa kivra.fi/ilosaarirock (linkitys: tai lataamalla sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Voit vastaanottaa Kivra Early Bird -festariliput ilman toimitusmaksua Kivraan Tiketin verkkokaupasta Kivrassa piletit pysyvät tallessa turvallisesti ja ilmastoystävällisesti kesän festareihin saakka ja sen yli.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.


Tilaa uutiskirje >