Ilosaarirock 2023

Liput

Kaikki lipputyypit Ilosaarirockiin 2023 ovat nyt myynnissä. Lippuja voi ostaa tältä sivulta tai suoraan Tiketin tai Lippu.fi:n verkkokaupoista tai toimipisteiltä.

3 päivää
189 €
VIP 3 päivää
299 €

2 päivää
159 €
1 päivä
109 €
VIP 1 päivä
169 €
Osta liput Tiketistä >
Vastaanota lippusi toimituskuluitta Kivraan – kaikille sovellukseen lippunsa ladanneille luvassa rannekkeenvaihto Vihreällä väylällä ja erikoisetuja Ilosaarirockissa 2023!
Osta liput Lippu.fi:stä >

Lippuinfo

Ilosaarirockiin myydään kolmen päivän, kahden päivän ja yhden päivän lippuja sekä kolmen päivän ja yhden päivän VIP-lippuja.

Lippujen hinnat 31.5.2023 saakka:
3 PV 189 €
2 PV 159 €
1 PV 109 €

VIP 3 PV 299 €
VIP 1 PV 169 €

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä Tiketin ja Lippu.fi:n verkkokaupoissa ja toimipisteissä. Joensuussa lippuja voi ostaa myös Prismasta sekä R-Kioskeilta. Lippujen hintoihin lisätään mahdolliset lippukauppojen tilausmaksut.

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Festivaalin VIP-liput ovat K-18. Huomioithan, että VIP-lippuihin ei sisälly ruokaa tai juomaa.

Voit lukea lisää Ilosaarirockin lipputyypeistä, VIP-lipuista sekä ikärajoista täällä.

Tarjoamme yhdessä ystävämme Kivran kanssa runsaasti erikoisetuja festarikävijöille, jotka vastaanottavat tai lataavat lippunsa Kivraan. Valitsemalla Tiketistä ostamasi lipun ilmaiseksi toimitustavaksi Kivran tai lataamalla Lippu.fi:stä hankkimasi lipun Kivraan itse olet oikeutettu monenlaisiin etuihin ennen festivaalia sekä sen aikana.

Kivra-edut:

  • Ilmainen toimituskanava Tiketin verkkokaupasta ostetuille lipuille
  • Nopea rannekkeenvaihto Kivran Vihreällä väylällä
  • Voit voittaa VIP-upgreidauksen Vihreällä väylällä kesän 2023 Ilosaarirockissa
  • Erikoisetuja Ilosaarirockin festivaalialueella
  • Ilmainen narikka Ravintola Kerubin valikoiduissa tapahtumissa (ProvinssiJR-kiertue 25.2. / KUUMAA 8.4. / Gasellit 22.4.)

Lue lisää VIP-lippujen arvonnasta, muista Kivra-eduista sekä lataa sovellus: kivra.fi/ilosaarirock.


Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Tilaa uutiskirje