Ilosaarirock 2023

Liput

Kolmen, kahden ja yhden päivän liput Ilosaarirockiin 2023 ovat myynnissä. Kaikki festivaalin VIP-lipputyypit on myyty loppuun. Lippuja voi ostaa tältä sivulta tai suoraan Tiketin tai Lippu.fi:n palveluista.

3 päivää
209 €
VIP 3 päivää
319 €

2 päivää
179 €
1 päivä
129 €
VIP 1 päivä
189 €
Osta liput Tiketistä >
Vastaanota lippusi toimituskuluitta Kivraan – kaikille sovellukseen lippunsa ladanneille luvassa rannekkeenvaihto Vihreällä väylällä ja erikoisetuja Ilosaarirockissa 2023!
Osta liput Lippu.fi:stä >

Lippuinfo

Ilosaarirockiin myydään kolmen päivän, kahden päivän ja yhden päivän lippuja. Festivaalin kaikki VIP-lipputyypit on myyty loppuun.

Lippujen porttihinnat:
3 PV 209 €
2 PV 179 €
1 PV 129 €

VIP 3 PV LOPPUUNMYYTY
VIP 1 PV LOPPUUNMYYTY

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä Tiketin ja Lippu.fi:n verkkokaupoissa ja toimipisteissä. Joensuussa lippuja voi ostaa myös Prismasta sekä R-Kioskeilta. Lippujen hintoihin lisätään mahdolliset lippukauppojen tilausmaksut.

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Festivaalin VIP-liput ovat K-18. Huomioithan, että VIP-lippuihin ei sisälly ruokaa tai juomaa.

Voit lukea lisää Ilosaarirockin lipputyypeistä, VIP-lipuista sekä ikärajoista täällä.

Tarjoamme yhdessä ystävämme Kivran kanssa runsaasti erikoisetuja festarikävijöille, jotka vastaanottavat tai lataavat lippunsa Kivraan. Valitsemalla Tiketistä ostamasi lipun ilmaiseksi toimitustavaksi Kivran tai lataamalla Lippu.fi:stä hankkimasi lipun Kivraan itse olet oikeutettu monenlaisiin etuihin ennen festivaalia sekä sen aikana.

Kivra-edut:

  • Ilmainen toimituskanava Tiketin verkkokaupasta ostetuille lipuille
  • Nopea rannekkeenvaihto Kivran Vihreällä väylällä
  • Mahdollisuus voittaa VIP-upgreidaus lipuillesi Vihreällä väylällä
  • Rahanarvoisia etuja ja -alennuksia ruoasta ja alue-elämyksistä Ilosaarirockin festivaalialueella

Lue lisää tarkemmista Kivra-eduista osoitteesta ilosaarirock.fi/kivra.

Lue lisää VIP-lippujen arvonnasta, muista Kivra-eduista sekä lataa sovellus: kivra.fi/ilosaarirock.


Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Tilaa uutiskirje