Ilosaarirock 2023

Liput

Kolmen päivän liput sekä VIP-liput. Lippuja voi ostaa tältä sivulta tai suoraan Tiketin tai Lippu.fi:n verkkokaupoista tai toimipisteiltä.

Kahden ja yhden päivän lipputyypit ovat tulossa myyntiin myöhemmin.

3 päivää
189 €
VIP 3 päivää
299 €
Osta liput Tiketistä >
Vastaanota lippusi toimituskuluitta Kivraan – kaikille sovellukseen lippunsa ladanneille luvassa rannekkeenvaihto Vihreällä väylällä ja erikoisetuja Ilosaarirockissa 2023!
Osta liput Lippu.fi:stä >

Lippuinfo

Ilosaarirockiin myydään kolmen päivän lippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja. Kahden ja yhden päivän festivaaliliput tulevat myyntiin kevään 2023 aikana.

Lippujen hinnat 1.1. alkaen:
3 PV 189 €
VIP 3 PV 299 €

Ilosaarirockin liput ovat myynnissä Tiketin ja Lippu.fi:n verkkokaupoissa ja toimipisteissä. Joensuussa lippuja voi ostaa myös Prismasta sekä R-Kioskeilta. Lippujen hintoihin lisätään mahdolliset lippukauppojen tilausmaksut.

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Festivaalin VIP-liput ovat K-18. Huomioithan, että VIP-lippuihin ei sisälly ruokaa tai juomaa. VIP-ruoka on tulossa erikseen myyntiin myöhemmin.

Voit lukea lisää Ilosaarirockin lipputyypeistä ja VIP-lipuista täällä.

Tarjoamme yhdessä ystävämme Kivran kanssa runsaasti erikoisetuja festarikävijöille, jotka vastaanottavat tai lataavat lippunsa Kivraan. Valitsemalla Tiketistä ostamasi lipun ilmaiseksi toimitustavaksi Kivran tai lataamalla Lippu.fi:stä hankkimasi lipun Kivraan itse olet oikeutettu monenlaisiin etuihin ennen festivaalia sekä sen aikana.

Kivra-edut:

  • Ilmainen toimituskanava Tiketin verkkokaupasta ostetuille lipuille
  • Nopea rannekkeenvaihto Kivran Vihreällä väylällä
  • Voit voittaa VIP-upgreidauksen Vihreällä väylällä kesän 2023 Ilosaarirockissa
  • Erikoisetuja Ilosaarirockin festivaalialueella
  • Erikoisetuja yhteistyökumppanimme Ravintola Kerubin valikoiduissa tapahtumissa

Lue lisää VIP-lippujen arvonnasta, muista Kivra-eduista sekä lataa sovellus: kivra.fi/ilosaarirock.


Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Tilaa uutiskirje