Uutiset

25.7.2022

Etsimme vastaavaa tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen

Joensuun Popmuusikot ry hakee vastaavaa tuottajaa Ilosaarirock-festivaalille. Ilosaarirock on Suomen vanhimpiin ja suurimpiin kuuluva festivaali, joka kerää vuosittain noin 70 000 kävijää Joensuun Laulurinteelle.

Ilosaarirock on kaikille tekijöilleen erityisen rakas ja koskettaa vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Haemme Ilosaarirockin ydintiimiin intohimoisesti suurtapahtumiin suhtautuvaa visiönääriä, joka haluaa kehittää Ilosaarirockista entistä paremman festivaalin ja jättää jälkensä festivaalin seuraaviin menestysvuosiin.

Hakijalta odotetaan esihenkilö- ja työyhteisötaitoja, ajankäytön ja budjetin hallintaa sekä laajaa verkostoitumista alalla. Työ on vastuullista ja se toteutetaan itsenäisesti pienessä työyhteisössä, joten hakijalta vaaditaan paineensietokykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja ja kykyä itsenäiseen työhön. Työssä tehdään laajaa yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa, joten joustavuus ja yhteistyökyky ovat tarpeellisia. Korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Kun olet meillä töissä, sitoudut toimimaan yhdistyksen arvojen mukaisesti.

Työn toimipaikka on Joensuu. Työsuhteessa noudatetaan voimassa olevaa Akavan Erityisalat AE Ry:n ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU Ry:n taide- ja kulttuurialaa koskevaa suositusta työsuhteen ehdoista ja palkkauksesta. Palkkaluokka on II Muu Suomi: Vaativa asiantuntija-/johtotaso. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika.


Vastaava tuottaja

Vastaavan tuottajan työtehtäviin kuuluu Ilosaarirockin festivaalituotannon johtaminen. Keskeisimmät vastuualueet ovat: osallistuminen festivaalin strategiseen johtamiseen, festivaalituotannon kokonaisuuden koordinoiminen ja anniskelun kumppanuudet. Vastaava tuottaja on osa Ilosaarirockin strategista johtoa ja on kiinteästi mukana festivaalin kehittämisessä. Vastaavalla tuottajalla on budjettivastuu ja hän on osaltaan tulosvastuullinen festivaalin taloudesta.

Ilosaarirockin vastaavalta tuottajalta odotetaan:
- tapahtumatuotannon osaamista ja -koulutusta,
- tapahtumatuotannon käytännön ja siihen liittyvän lainsäädännön osaamista,
- työkokemusta suurtapahtumista,
- liiketoimintaosaamista,
- tuloksellisuutta,
- intohimoa ja luovuutta.


Joensuun Popmuusikot ry & Ilosaarirock työnantajana

Vuonna 1971 perustettu Joensuun Popmuusikot ry on Joensuussa toimiva elävän musiikin yhdistys, joka tunnetaan ensisijaisesti Ilosaarirock-festivaalin järjestäjänä. Ilosaarirockin lisäksi yhdistys järjestää Rokumentti-elokuvafestivaalia ja Vekararokki-lastenfestivaalia sekä omistaa ravintola Kerubin toimintaa pyörittävän Joensuun Töminä Oy:n.

Kun olet meillä töissä, pääset luomaan kohtauspaikkoja, joissa syntyy maaginen yhteys artistin ja yleisön välillä - hetkiä, joissa yleisö ja artisti elävät samaa hetkeä ja ajatusta.

Huolehdimme henkilöstöstämme mm. seuraavilla tavoilla: Työsuhteessa noudatetaan Akavan Erityisalat AE Ry:n ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU Ry:n työsuhteen ehtoja, vähimmäispalkkasuositusta ja palkankorotuksia. Tarjoamme kilpailukykyisen tulospalkkiojärjestelmän, laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta-, kulttuuri- ja harraste-edut Smartumin kautta, puhelin- ja ravintoedun, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Meille on tärkeätä omaehtoiseen opiskeluun kannustaminen ja opiskelun tukeminen työn ohessa. Työssä kehittyminen on meille ensiarvoista ja työnantajana varmistamme henkilöstömme osaamisen kehittymisen työajalla.


Hakeminen ja työn aloitus

Täytä hakemus keskiviikkoon 31.8. klo 23.59 mennessä osoitteessa: https://gest.fi/customers/cbgahf/4273

Työ alkaa sopimuksen mukaan.


20.7.2022

Vastaa Ilosaarirockin kävijäkyselyyn ja voita liput!

Ilosaarirockin kävijäkysely on auki! Kyselyyn vastaamiseen on hyvä varata aikaa noin 10-15 minuuttia, jonka jälkeen voit halutessasi osallistua arvontaan. Palkintona arvotaan liput koko seurueellesi ensi vuoden Ilosaarirockiin (max. 6 kpl kolmen päivän lippuja). Vastaamalla kyselyyn pääset osallistumaan ensi vuoden Ilosaarirockin kehittämiseen.

Voit vastata kyselyyn täällä. Kävijäkysely on avoinna sunnuntaihin 31.7. saakka. Kyselyn toteuttaa Ilosaarirockin toimeksiannosta Sponsor Insight Finland.

Ilosaarirock 2023 järjestetään Joensuun Laulurinteellä 14.-16. heinäkuuta.


18.7.2022

Ilosaarirockissa tehtiin uusi kävijäennätys - 71 000 x kiitos!

Ilosaarirock 2022 on tullut päätökseensä! Festivaalilla juhli kolmen päivän aikana yhteensä 71 000 ihmistä. Kävijämäärä on Ilosaarirockin yli 50-vuotisen historian paras.

Ilosaarirock järjestetään seuraavan kerran 14.-16.7.2023. Edulliset kolmen päivän Kivra Early Bird -liput vuodelle 2023 ovat myynnissä Tiketin palveluissa ja Kivraan toimitettuna.

NÄHDÄÄN ENSI VUONNA, RAKKAAT!


16.7.2022

Ilosaarirockin lauantai loppuunmyyty

Kaikki lauantain festarilipputyypit Ilosaarirockiin 2022 on loppuunmyyty! Myynnissä on enää vain sunnuntain yhden päivän lippuja. Liput ovat myynnissä festivaalin portilla sekä Lippu.fi:n ja Tiketin palveluissa.


14.7.2022

Palkittu stand up -koomikko Kaisa Pylkkänen Ilosaarirockiin, Olga Kochin esiintyminen peruuntui

Vuoden stand up -koomikkona vuonna 2020 palkittu Kaisa Pylkkänen on valloittanut lavoja ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, ja nyt on vuorossa Joensuun Ilosaarirock! Pylkkänen esiintyy Olga Kochin peruuntumisen vuoksi tyhjäksi jääneellä paikalla Ilosaari Loungen lavalla perjantaina 15.7. klo 22.

Kaisa Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkistinen kontrollifriikki ja itseironinen feministi, joka kärsii peniskateudesta. Vuosien saatossa Kaisa on oppinut tekemään herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta. Kohta hersytään naurusta!


12.7.2022

Suomirockin ikoni Hassisen Kone Ilosaarirockiin

Perjantaina starttaavan Ilosaarirockin ohjelma on täydentynyt viime hetken artistilisäyksellä. Joensuun Laulurinteellä nähdään perjantaina 15.7. paluun esiintymislavoille tehnyt ikoninen rockyhtye Hassisen Kone. Hassisen Kone esiintyy Liam Gallagherin peruuntumisen vuoksi tyhjäksi jääneellä esiintymispaikalla Ilosaarirockin päälavalla.

- Kiireiset pari päivää on tässä olleet. Perjantaille etsittiin esiintyjää ympäri maailman, mutta lopulta apu löytyi lähempää kuin uskoimmekaan eli ihan kotikaupungista. Kiitos tästä kuuluu tietysti Hassisen Koneelle, joka suostui tekemään vielä toisen festarikeikan juhlakiertueellaan, hehkuttaa Ilosaarirockin promoottori Panu.

Joensuussa vuonna 1979 perustettu Hassisen Kone on merkittävä osa suomirockin historiaa. Genrerajoja kaihtamaton, progressiivisesta rockista ja uuden aallon punkista ammennettu soundi sekä ylistetyt albumit Täältä tullaan Venäjä, Rumat sävelet ja Harsoinen teräs ovat sementoineet Hassisen Koneen yhdeksi suomalaisen musiikin suunnannäyttäjistä. 40-vuotisjuhlansa kunniaksi alkuperäiskokoonpanollaan esiintymislavoille palannut Hassisen Kone on nähty tänä kesänä tarkkaan valikoiduilla, loppuunmyydyillä keikoilla Joensuun Kerubissa sekä Seinäjoen Provinssin päälavalla. Juhlavuoden kiertue saa arvoisensa päätöksen Tampereen Ratinan stadionilla heinäkuun lopussa.

Hassisen Kone esiintyy Ilosaarirockin päälavalla perjantai-iltana 15. heinäkuuta klo 00:30 alkaen. Ohjelman täydentymisen lisäksi festivaalin sunnuntain soittoaikatauluihin on tullut muutoksia. Kotimainen poptähti Evelina soittaa Rentolavalla 17.7. klo 19:15 alkaen ja irlantilainen rockyhtye Inhaler siirtyy sunnuntain Rentolavan viimeiseksi esiintyjäksi klo 22.


9.7.2022

Liam Gallagherin esiintyminen Ilosaarirockissa peruuntui

Brittiläinen muusikko Liam Gallagher on joutunut perumaan keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa. Gallagherin lääkäri on määrännyt laulajan laulu- ja puhekieltoon. Tämän takia Gallagher joutuu perumaan tulevat keikkansa, mukaan lukien esiintymisensä Ilosaarirockissa. Liam Gallagherin oli tarkoitus esiintyä Ilosaarirockissa perjantaina 15. heinäkuuta.

- Todella harmillinen uutinen meille kaikille, mutta erityisesti Gallagherin faneille, jotka ovat keikkaa kovasti odottaneet. Meillä on nyt kaikki verkot vesillä ja töitä tehdään yötä päivää, koska Ilosaarirockin ohjelma tulee tästä peruuntumisesta johtuen täydentymään vielä yhdellä nimellä, toteaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirock pahoittelee peruuntumista ja tiedottaa Liam Gallagherin tilalla esiintyvästä artistista ensi tilassa.


28.6.2022

Mitä uutta Rokissa?

Entistäkin viihtyisämpi, elävämpi ja parhaita puoliaan ylpeänä esittelevä festarialue? Kelpaa! Ota haltuun olennaisimmat muutokset ja uutuudet Ilosaarirockin festivaalialueella sekä palveluissa, ja saavu täysin valmistautuneena kesän parhaaseen viikonloppuun!30.5.2022

Aikataulut julki, festivaalialue uudistuu!

Ilosaarirockin esiintymisaikataulut on julkaistu! Tarkista täältä monelta omat lemppariartistisi ja -bändisi esiintyvät, ja kesän parhaan viikonlopun suunnittelu voi alkaa!

Ilosaarirockin esiintymislavojen määrä tiivistyy tänä vuonna neljään, kun Soundi-lava vaihtaa paikkaa. Uusi Soundi-lavan alue tarjoaa kuumimpien ja tuoreimpien nousevien nimien keikkoja, katettua istumatilaa baarista sekä paikallista designia, kaunistautumispalveluita ja georgialaista herkkuruokaa myyviä pisteitä.

Festarialueen sisääntulon lähettyville nousee puolestaan monipuolinen ruokakeidas, jonka vierestä löytyy uutena myös viihtyisä ruokailualue puiden katveessa. Voit tutustua uudistuneeseen festarialueeseen lähemmin täällä.


19.4.2022

Vapaaehtoishaku on käynnissä!

Ilosaarirockin vapaaehtoishaku kesälle 2022 on auki. Jos kurkkaus yhden Suomen suurimman ja vanhimman festivaalin kulisseihin kiinnostaa, hae mukaan täällä.

Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla laidasta laitaan muun muassa kierrätyksen ja siivouksen, asiakaspalvelun, rannekkeenvaihdon ja lipunmyynnin, aluevisuaalisuuden sekä cateringin parissa. Voit lukea lisää vapaaehtoistehtävistä sekä vapaaehtoisten eduista täällä.

Tervetuloa vapaaehtoiseksi Ilosaarirockiin!


22.3.2022

Kesän 2022 ohjelma valmis!

Ilosaarirockin artistikattaus täydentyi yli 20 nimellä, ja vuoden 2022 festariohjelma on nyt valmis! Uusien kiinnitysten joukossa ovat mm. black metallista kokeelliseen elektroniseen musiikkiin matkannut kulttibändi Ulver (NO), Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluva J. Karjalainen, odotetun paluun studioon ja keikkalavoille tehnyt Haloo Helsinki! sekä rakastettu taiteen monilahjakkuus Vesala.

Ilosaarirockiin saapuvat myös kotimaiset popnimet ABREU, Chisu, Evelina ja Kuumaa, hip hopin ja räpin eri laitoja koluavat Ege Zulu, Etta, Lauri Haav ja MELO, lahjakkaat laulaja-lauluntekijät Arppa, costee, Knipi ja Vesta sekä kitararockin ilosanomaa julistavat Happoradio, Lasten Hautausmaa, Luukas Oja, Sami Yaffa ja Ursus Factory.

- Ulkomaan kollegat joskus kyselee, että minkäs genren festari se Ilosaarirock on. Me vastataan, että ollaan tiukasti rajoitettu ohjelma vain hyvään musiikkiin! Ilosaarirockiin mahtuu kaikensorttista Antti Tuiskusta Ulveriin. Pääasia on, että itellä ja yleisöllä jalka vipajaa ja ihokarvat kohoilee, myhäilee meidän promoottori Panu.

Kesän parhaan viikonlopun muita esiintyjiä ovat Liam Gallagher (UK), Alan Walker (NO), Nightwish, A36 (SE), Antti Tuisku, Ashnikko (US), BEHM, Inhaler (IE), JVG, Tehosekoitin, Tones And I (AU), VOLA (DK), Battle Beast, Beast In Black, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Gettomasa, Hassan Maikal, Huora, ibe, Jesse Markin, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Maustetytöt x Agents, MC KOO, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, VIIVI sekä Yeboyah.

Julkaisun myötä Ilosaarirockin vuoden 2022 ohjelma on valmis ja artistien esiintymispäivät on julkaistu. Voit tutustua koko ohjelmaan täällä.

Kaikki Ilosaarirockin lipputyypit ovat nyt saatavilla. Festarille myydään kolmen, kahden ja yhden päivän peruslippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja. Voit hankkia liput täältä.

Lahjoitamme kaikista maaliskuun aikana ostetuista Ilosaarirockin festarilipuista 1 euron Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräykseen Ukrainaan. Sodasta kärsivien uhrien tukemiseen voi osallistua myös ilman festivaalilipun ostamista lahjoittamalla rahaa suoraan esimerkiksi SPR:n katastrofirahastoon täällä.


11.3.2022

Ilosaarirockin leirintämajoitus uudistuu tulevana kesänä

Linnunlahti Camping on nyt Ilosaari Camping! Yhdistimme voimamme festarialueen vieressä sijaitsevan Linnunlahti Campingin kanssa ja kesällä kaikki Ilosaarirockin virallinen leiriytyminen tapahtuu Linnunlahti Campingin alueella.

Leirintäalueen muutos tuo mukanaan parempia palveluja, kuten kiinteät vessat ja suihkut, kahvilan, rokkisaunan, parkkihallin, sähköt matkailuajoneuvoille sekä privaattiportin suoraan festarialueelle. Eli ykköstason leirintäalue metrin päässä festarista - kyllä kelpaa!

Kaikki leirintäliput sekä matkailuajoneuvo- ja bussipaikat sekä parkkipaikat ovat nyt myynnissä täällä. Leirintälippuja on saatavilla rajoitettu määrä, suosittelemme hankkimaan liput nyt!


4.3.2022

Myyntipaikkahaku Ilosaarirockiin 2022 on käynnissä!

Haemme monipuolisia ravintoloita, kahvila- ja herkkumyyjiä, päätä huimaavia aktiviteetteja sekä festivaalitunnelmaa kohottavia tuote- ja palvelumyyjiä tekemään kanssamme kesän parasta viikonloppua Laulurinteelle 15.-17.7.2022. Hae mukaan nyt!

Tutustu erilaisiin myyntipaikkavaihtoehtoihin täällä ja hae mukaan osaksi kesän parasta viikonloppua nyt. Myyntipaikkahaku päättyy 21.3.2022, mutta hakemuksia voidaan käsitellä ja hakijoihin olla yhteydessä jo ennen haun päättymistä. Ilmoitamme valituille hakijoille 6.4.2022 mennessä.

Täytä hakulomake täällä!


3.3.2022

Päiväkohtainen ohjelma julki ja kaikki lipputyypit nyt myynnissä!

Ilosaarirockin artistien esiintymispäivät on julkaistu! Samalla myyntiin tulivat myös festivaalin yhden ja kahden päivän liput. Tarkemmat esiintymisaikataulut sekä loput kesän 2022 festivaaliohjelmasta julkaistaan kevään aikana.

Päiväkohtaisen ohjelman myötä kaikki Ilosaarirockin lipputyypit ovat nyt saatavilla. Festivaalille myydään kolmen, kahden ja yhden päivän peruslippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja. Tutustu päiväkohtaiseen ohjelmaan täällä ja hanki liput Ilosaarirockiin 2022: www.ilosaarirock.fi/2022/liput.

Lahjoitamme kaikista maaliskuun aikana ostetuista Ilosaarirockin festarilipuista 1 euron Suomen Punaisen Ristin hätäapukeräykseen Ukrainaan. Konfliktista kärsivien uhrien tukemiseen voi osallistua myös ilman festivaalilipun ostamista lahjoittamalla rahaa suoraan esimerkiksi SPR:n katastrofirahastoon täällä. Avulla turvataan ihmisten perustarpeita. Punainen Risti toimittaa vettä, ruokaa, suojaa ja terveyspalveluita. Se auttaa myös kadonneiden etsinnässä.


23.2.2022

Someajan supertähti Ashnikko Ilosaarirockiin!

Vuosikymmenen puhutuimpiin uusiin artisteihin kuuluva yhdysvaltalainen Ashnikko saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen! Viime vuonna odotetun debyyttialbuminsa Demidevil julkaissut Ashnikko esiintyy Ilosaarirockissa 15.-17. heinäkuuta.

Vuonna 2016 ensimmäisen laulunsa julkaissut Ashnikko löi läpi TikTok-sovelluksessa vuonna 2019. Ashnikon kappale Stupid levisi TikTokissa spontaanisti yllättäen artistin itsensäkin. Suorapuheisen ja visuaalisuuteen panostavan Ashnikon musiikki onkin levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

Ashnikko on tyylillinen kollaasi kaikesta, joka popkulttuurissa on kiinnostavaa. Artisti kutsuu itse tyyliään pop-punk-hip-hop-bubblegum-I-don't-know-whatever-the-fuck-musiikiksi. Ashnikon purukumin lailla tarttuvista lauluista voi aistia vaikutteita muun muassa M.I.A.n, Björkin ja Nicki Minajin musiikista. Debyyttialbumilla vierailivat Grimes, Princess Nokia ja Kelis.

Ashnikko kirjoittaa hyvin suorasanaisesti seksistä ja haluaa luoda voimaannuttavia kappaleita olematta kuitenkaan saarnaava. Ashnikon taiteeseen kuuluu olennaisesti huumori ja leikkisyys, joka näkyy ennen kaikkea hänen tykittelevässä visuaalisessa tyylissään.

Ashnikon lisäksi Ilosaarirockissa esiintyvät muun muassa Oasis-tähti Liam Gallagher (UK), DJ ja tuottaja Alan Walker (NO), sinfonisen metallin suurnimi Nightwish, Dance Monkey -jättihitistä tuttu Tones And I (AU), tulikuuma rocktulokas Inhaler (IE), suosittu rap-artisti A36 (SE) sekä progekomeetta VOLA (DE).

Ilosaarirockin lavoille nousevat myös Antti Tuisku, Battle Beast, Beast In Black, BEHM, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Gettomasa, Hassan Maikal, Huora, ibe, Jesse Markin, JVG, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Maustetytöt x Agents, MC KOO, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, Tehosekoitin, VIIVI sekä Yeboyah.

Lisää ohjelmajulkaisuja on luvassa kevään aikana. Ilosaarirockin kolmen päivän liput sekä VIP-liput ovat myynnissä täällä.


23.2.2022

Ilosaarirock ja digipostipalvelu Kivra yhteistyöhön

Ilosaarirock ja digipostipalvelu Kivra ovat solmineet yhteistyön entistä turvallisemman ja sujuvamman festarikokemuksen tarjoamiseksi. Yhteistyön ytimenä on mahdollistaa tapahtumakävijöille mutkaton ja miellyttävä festivaalikokemus, lipun ostamisesta ja vastaanottamisesta sen säilyttämiseen ja rannekkeenvaihtoon saakka.

Suomessa helmikuussa 2020 lanseerattu Kivra-palvelu kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen, josta ne ovat sujuvasti löydettävissä aina, kun niitä tarvitaan. Festarilippu ovat juuri sellaista sisältöä, jota kukaan ei halua hukata.

- Nyt solmitun yhteistyön avulla pystymme jouhevoittamaan lipun hankintaan, sen säilyttämiseen ja näyttämiseen liittyviä palvelutilanteita. Kivran käyttöönotto ja lippujen vastaanottaminen sovellukseen on kuluttajille maksutonta, sähköiset liput eivät häviä tai kulu puhki ja niiden näyttäminen rannekkeenvaihtopisteellä ei voisi olla helpompaa, kertoo Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Yhteistyön teemana sujuvamman festarikokemuksen tuottamisen lisäksi on myös vastuullisuus. Digiposti lisää kuluttajien sähköiseen asiointiin turvallisuutta ja saavutettavuutta sekä vähentää ilmastokuormitusta ja tukee luonnon monimuotoisuuden säilymistä vähentäen paperista asiointia.

- Yhteistyömme Ilosaarirockin kanssa tukee hienosti tavoitettamme rakentaa Suomeen digipostipalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat koota kaikki arjen tärkeät dokumentit turvallisesti yhteen kanavaan. Festari- ja tapahtumaliput tuovat Kivra-käyttäjille entistä enemmän sisältöä palveluun, sopimusten, laskujen, palkkakuittien ja muiden dokumenttien lisäksi. Olemme todella iloisia, että Ilosaarirock haluaa kannustaa asiakkaitaan uuden turvallisen ja ympäristöystävällisen kanavan valintaan festarilippujen vastaanottamiseen ja säilyttämiseen, iloitsee Kivran kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen.

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on kuluttajille täysin ilmaista. Ilosaarirockin liput voi vastaanottaa digipostipalveluun ilman toimituskuluja valitsemalla Tiketin verkkokaupassa toimituskanavaksi Kivran. Liput voi myös tallentaa Kivraan jälkikäteen, jos ne on ostettu muualta kuin Tiketistä. Lisäksi kaikki palveluun vastaanotetut tai sinne ladatut dokumentit on myös helppo tarvittaessa jakaa suoraan palvelusta.

Ilosaarirockin ja Kivran yhteistyö alkoi talvella 2022. Kivra tulee näkymään koko kevään ja kesän ajan Ilosaarirockin sähköisissä kanavissa sekä heinäkuussa festivaalilla. Yhteistyön tiimoilta myös Ilosaarirockin kävijöille on mukavia yllätyksiä luvassa.

- Kaikki Kivran käyttöönottaneet tapahtumakävijät pääsevät sisään festarialueelle oman rannekkeenvaihtopisteen eli "vihreän väylän" kautta. Kävijöillä on mahdollisuus voittaa upgreidatut festarirannekkeet itselle ja kaverille näyttämällä festariliput Kivrasta festariporteilla sijaitsevalla rannekkeenvaihtopisteellä. Kannattaa siis ladata Kivra jo lippuostoksille mennessä, mutta viimeistään ennen rannekkeenvaihtopisteelle saapumista, vinkkaavat Ruotsalainen ja Mäkinen yhdessä.

Lue lisää Kivran ja Ilosaarirockin yhteistyöstä täältä.


26.1.2022

Kaksi uutta kiinnitystä!

Kovat kotimaiset räppärit Gettomasa ja MC KOO täydentävät 15.-17. heinäkuuta järjestettävän Ilosaarirockin ohjelmistoa! Lisää julkistuksia on luvassa talven ja kevään aikana.

Uutta julkaisuaan valmisteleva Gettomasa on kasvanut muutamassa vuodessa genrensä ehdottomaksi suosikiksi ja ansainnut tunnustusta niin listaykkösten kuin useiden Emma-ehdokkuuksien muodossa. Kursailemattomista riimeistään ja vahvasta flow'staan tunnettu räppäri esiintyy Laulurinteellä osana kesän festivaalikiertuettaan.

Gettomasan ohella Ilosaarirockiin saapuu helsinkiläinen räppäri MC KOO. Kolamies ja Kuuma mimmi -biiseistään tutun rap-artistin keikat ovat totaalisen positiivisia riemupölähdyksiä, joilta ei auta poistua kuin suupielet hymyssä. Siis täydellinen lisä kesän parhaaseen viikonloppuun!

Ilosaarirockiin aiemmin julkaistuja artisteja ovat Liam Gallagher (UK), Alan Walker (NO), Nightwish, Tones And I (AU), A36 (SE), Inhaler (IE), VOLA (DK), Antti Tuisku, BEHM, JVG, Maustetytöt X Agents, Tehosekoitin, Battle Beast, Beast In Black, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Hassan Maikal, Huora, ibe, Jesse Markin, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, VIIVI sekä Yeboyah.

Uusia ohjelmajulkaisuja on luvassa talven ja kevään aikana. Ilosaarirockin kolmen päivän liput sekä VIP-liput ovat myynnissä täällä.


9.12.2021

Ensimmäiset artistit julki!

Heinäkuussa Laulurinteellä esiintyvät muun muassa Oasis-tähti Liam Gallagher (UK), juuri uuden albumin julkaissut DJ ja tuottaja Alan Walker (NO), sinfonisen metallin suurnimi Nightwish sekä lähes kolmekymmentä muuta nimeä! Ensimmäisen julkistuksen myötä myyntiin tulevat festivaalin kolmen päivän liput sekä VIP-liput.

Monipuolisesta ohjelmastaan tunnetun llosaarirockin lavoille nousevat myös Dance Monkey -jättihitistä tuttu australialainen Tones and I, tulikuuma irlantilainen rocktulokas Inhaler, Ruotsin suosituin rap-artisti A36, tanskalainen progekomeetta VOLA sekä kotimaisten artistien tähtiketju Behmistä Antti Tuiskuun.

- Tuleva festarikesä tulee olemaan täynnä suuria tunteita. Siitä mekin lähdettiin ohjelman suunnittelussa. Nyt jos koskaan tarvitaan isoja biisejä, jotka yhdistää ihmisiä. Sen verran pitkään tässä on kärvistelty, että on korkea aika päästä tirauttamaan itku Wonderwallin tahdissa, toteaa Ilosaarirockin promoottori Panu.

Kesän parhaan viikonlopun harvinaisempiin vieraisiin kuuluvat keikkalavoille paluun tekevä rockryhmä Tehosekoitin sekä kesän kiinnostavin bändikombo Maustetytöt X Agents. Festivaalilla esiintyvät myös JVG, Battle Beast, Beast In Black, Blind Channel, Cledos, Ellinoora, Erika Vikman, F, Gasellit, Hassan Maikal, Huora, ibe, Jesse Markin, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, Moon Shot, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sexmane, VIIVI sekä Yeboyah.

Ilosaarirockin ohjelma täydentyy talven ja kevään aikana. Festivaalin kolmen päivät liput ja VIP-liput ovat myynnissä täällä.Osta liput >
Tilaa uutiskirje >