Uutiset

23.2.2022

Ilosaarirock ja digipostipalvelu Kivra yhteistyöhön

Ilosaarirock ja digipostipalvelu Kivra ovat solmineet yhteistyön entistä turvallisemman ja sujuvamman festarikokemuksen tarjoamiseksi. Yhteistyön ytimenä on mahdollistaa tapahtumakävijöille mutkaton ja miellyttävä festivaalikokemus, lipun ostamisesta ja vastaanottamisesta sen säilyttämiseen ja rannekkeenvaihtoon saakka.

Suomessa helmikuussa 2020 lanseerattu Kivra-palvelu kokoaa kuluttajan arjen tärkeät dokumentit yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen, josta ne ovat sujuvasti löydettävissä aina, kun niitä tarvitaan. Festarilippu ovat juuri sellaista sisältöä, jota kukaan ei halua hukata.

- Nyt solmitun yhteistyön avulla pystymme jouhevoittamaan lipun hankintaan, sen säilyttämiseen ja näyttämiseen liittyviä palvelutilanteita. Kivran käyttöönotto ja lippujen vastaanottaminen sovellukseen on kuluttajille maksutonta, sähköiset liput eivät häviä tai kulu puhki ja niiden näyttäminen rannekkeenvaihtopisteellä ei voisi olla helpompaa, kertoo Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Yhteistyön teemana sujuvamman festarikokemuksen tuottamisen lisäksi on myös vastuullisuus. Digiposti lisää kuluttajien sähköiseen asiointiin turvallisuutta ja saavutettavuutta sekä vähentää ilmastokuormitusta ja tukee luonnon monimuotoisuuden säilymistä vähentäen paperista asiointia.

- Yhteistyömme Ilosaarirockin kanssa tukee hienosti tavoitettamme rakentaa Suomeen digipostipalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat koota kaikki arjen tärkeät dokumentit turvallisesti yhteen kanavaan. Festari- ja tapahtumaliput tuovat Kivra-käyttäjille entistä enemmän sisältöä palveluun, sopimusten, laskujen, palkkakuittien ja muiden dokumenttien lisäksi. Olemme todella iloisia, että Ilosaarirock haluaa kannustaa asiakkaitaan uuden turvallisen ja ympäristöystävällisen kanavan valintaan festarilippujen vastaanottamiseen ja säilyttämiseen, iloitsee Kivran kaupallinen johtaja Reetta Mäkinen.

Kivran käyttöönotto ja käyttäminen on kuluttajille täysin ilmaista. Ilosaarirockin liput voi vastaanottaa digipostipalveluun ilman toimituskuluja valitsemalla Tiketin verkkokaupassa toimituskanavaksi Kivran. Liput voi myös tallentaa Kivraan jälkikäteen, jos ne on ostettu muualta kuin Tiketistä. Lisäksi kaikki palveluun vastaanotetut tai sinne ladatut dokumentit on myös helppo tarvittaessa jakaa suoraan palvelusta.

Ilosaarirockin ja Kivran yhteistyö alkoi talvella 2022. Kivra tulee näkymään koko kevään ja kesän ajan Ilosaarirockin sähköisissä kanavissa sekä heinäkuussa festivaalilla. Yhteistyön tiimoilta myös Ilosaarirockin kävijöille on mukavia yllätyksiä luvassa.

- Kaikki Kivran käyttöönottaneet tapahtumakävijät pääsevät sisään festarialueelle oman rannekkeenvaihtopisteen eli "vihreän väylän" kautta. Kävijöillä on mahdollisuus voittaa upgreidatut festarirannekkeet itselle ja kaverille näyttämällä festariliput Kivrasta festariporteilla sijaitsevalla rannekkeenvaihtopisteellä. Kannattaa siis ladata Kivra jo lippuostoksille mennessä, mutta viimeistään ennen rannekkeenvaihtopisteelle saapumista, vinkkaavat Ruotsalainen ja Mäkinen yhdessä.

Lue lisää Kivran ja Ilosaarirockin yhteistyöstä täältä.

< Uutissivulle


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >