Liput

Ilosaarirock, kesän paras viikonloppu, on kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran 14.–16. heinäkuuta 2023 Joensuun Laulurinteellä, järven rannalla kävelyetäisyydellä Joensuun keskustasta. Ilosaarirockia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 saakka itsenäinen ja riippumaton elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Ilosaarirock on kävijöilleen ja tekijöilleen rakas festivaali, joka kokoaa vuosittain noin 67 000 – 70 000 iloista, eloista ja avointa juhlijaa yhteen yhden verrattoman viikonlopun ajaksi.

Festivaalille myydään kolmen päivän lippuja. Kahden ja yhden päivän liput sekä VIP-liput tulevat saataville myöhemmin. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Edulliset kolmen päivän Kivra Early Bird -liput (149 €) Ilosaarirockiin 2023 voit hankkia Tiketin palveluista Kivraan toimitettuna. Edullisia Kivra Early Bird -lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Ikärajat

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat alueelle huoltajan seurassa. Alle 8-vuotiaat pääsevät tutustumaan festivaaliin huoltajan seurassa ilmaiseksi valitsemanaan päivänä. Päiväkohtaisen rannekkeen saa festivaaliportin infopisteeltä. Huomaathan, että festivaalia tulee viettää lasten ehdoilla. Tuhannet festivaalivieraat ja pimentyvä ilta eivät ole oikea paikka lapsille. Tarjoathan lapsille päihteettömän ja turvallisen festivaalikokemuksen.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille, täysin uudistetuille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Ilosaarirockiin myydään VIP-lippuja sekä VIP & DINNER -lippuja, jotka sisältävät buffet-ruokailun jokaiselle festivaalipäivälle. VIP-liput Ilosaarirockiin 2023 tulevat myyntiin myöhemmin.

Ilosaarirockin VIP on K-18.

VIP-alueet

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat täysin uudet, viihtyisästi sisustetut rakennukset laadukkaine palveluineen.

Päälavan VIP on vihreän nurmen keskelle kohoava uusi rakennus, josta on paras näkymä päälavalle. Alueella palvelee laajan valikoiman baari kaikilla herkuilla ja viihtyisällä pihalla on lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä.

Tähtiteltan VIP on upea upouusi ravintolateltta, jossa voi rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä ja seurustella. Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin.

Tähtiteltan ravintolateltassa on tarjolla VIP & DINNER -lipun lunastaneille maittava buffet, jonka valmistaa vuosikymmenen kokemuksella Ravintola Kerubi.

Lippujen palautus

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Mitä uutta Rokissa? >


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >