Liput

Ilosaarirock, kesän paras viikonloppu, on kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään 15. – 17. heinäkuuta 2022 Joensuun Laulurinteellä, järven rannalla kävelyetäisyydellä Joensuun keskustasta. Vuonna 2021 50-vuotisjuhliaan viettänyttä festivaalia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 saakka voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Ilosaarirock on kävijöilleen ja tekijöilleen rakas festivaali, joka kokoaa vuosittain noin 67 000 iloista, eloista ja avointa juhlijaa yhteen yhden verrattoman viikonlopun ajaksi.

Festivaalille myydään kolmen päivän lippuja sekä VIP-lippuja. Kahden ja yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Liput Ilosaarirockiin 2022 voit hankkia verkkosivuiltamme tai Lippu.fi:n ja Tiketin verkkokaupoista tai toimipisteistä.

Ikärajat

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Alle 8-vuotiaat (huoltajan seurassa) pääsevät tutustumaan Ilosaarirockiin ilmaiseksi valitsemanaan päivänä. Päiväkohtaisen rannekkeen saa festivaaliportin infopisteeltä. Huomaathan, että festivaalia tulee viettää lasten ehdoilla. Pimentyvä ilta ja tuhannet festivaalivieraat eivät ole oikea paikka lapsille. Tarjoathan lapsille päihteettömän ja turvallisen festivaalikokemuksen.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille, täysin uudistetuille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Valittavanasi on kolmen päivän VIP-lipun lisäksi myös VIP & DINNER -lippu, johon sisältyy ruokailu viihtyisässä VIP-ravintolateltassa. VIP-liput voit ostaa täältä.

Ilosaarirockin VIP on K-18.

VIP-alueet

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat täysin uudet, viihtyisästi sisustetut rakennukset laadukkaine palveluineen.

Päälavan VIP on vihreän nurmen keskelle kohoava uusi rakennus, josta on paras näkymä päälavalle. Alueella palvelee laajan valikoiman baari kaikilla herkuilla ja viihtyisällä pihalla on lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä.

Tähtiteltan VIPissä voit rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä ja seurustella, kiitos loistavan upouuden ravintolatelttamme! Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin.

Tähtiteltan ravintolateltassa on tarjolla VIP & DINNER -lipun lunastaneille maittava buffet, josta vastaa Ravintola Kerubi.

Majoitus >

Tilaa uutiskirje >