Liput

Ilosaarirock, kesän paras viikonloppu, on kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään 15. – 17. heinäkuuta 2022 Joensuun Laulurinteellä, järven rannalla kävelyetäisyydellä Joensuun keskustasta. Vuonna 2021 50-vuotisjuhliaan viettänyttä festivaalia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 saakka voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Ilosaarirock on kävijöilleen ja tekijöilleen rakas festivaali, joka kokoaa vuosittain noin 67 000 iloista, eloista ja avointa juhlijaa yhteen yhden verrattoman viikonlopun ajaksi.

Festivaalille myydään kolmen, kahden ja yhden päivän lippuja sekä VIP-lippuja. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Liput Ilosaarirockiin 2022 voit hankkia verkkosivuiltamme tai Lippu.fi:n ja Tiketin verkkokaupoista tai toimipisteistä.

Vuoden 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut liput käyvät sellaisenaan Ilosaarirockiin 2022.

Ikärajat

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat alueelle huoltajan seurassa. Alle 8-vuotiaat pääsevät tutustumaan festivaaliin huoltajan seurassa ilmaiseksi valitsemanaan päivänä. Päiväkohtaisen rannekkeen saa festivaaliportin infopisteeltä. Huomaathan, että festivaalia tulee viettää lasten ehdoilla. Tuhannet festivaalivieraat ja pimentyvä ilta eivät ole oikea paikka lapsille. Tarjoathan lapsille päihteettömän ja turvallisen festivaalikokemuksen.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille, täysin uudistetuille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Ilosaarirockiin myydään VIP-lippuja sekä VIP & DINNER -lippuja, jotka sisältävät buffet-ruokailun jokaiselle festivaalipäivälle. VIP & DINNER -liput vuoden 2022 Ilosaarirockiin on loppuunmyyty. Normaalit VIP-liput voit ostaa täältä.

Ilosaarirockin VIP on K-18.

VIP-alueet

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat täysin uudet, viihtyisästi sisustetut rakennukset laadukkaine palveluineen.

Päälavan VIP on vihreän nurmen keskelle kohoava uusi rakennus, josta on paras näkymä päälavalle. Alueella palvelee laajan valikoiman baari kaikilla herkuilla ja viihtyisällä pihalla on lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä.

Tähtiteltan VIP on upea upouusi ravintolateltta, jossa voi rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä ja seurustella. Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin.

Tähtiteltan ravintolateltassa on tarjolla VIP & DINNER -lipun lunastaneille maittava buffet, jonka valmistaa vuosikymmenen kokemuksella Ravintola Kerubi. VIP & DINNER on loppuunmyyty.

VIP-ruoka on tarjolla:
Pe klo 17–20
La klo 14–17
Su klo 14–17

Menu julkaistaan myöhemmin.

Lippujen palautus

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Mitä uutta Rokissa? >


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >