Ilosaarirock 2023

Uutiset

19.6.2023

Tarjolla maksuton koulumajoitus 200:lle nuorelle

Maailman parhain festarikaupunki Joensuu tarjoaa maksuttoman ja päihteettömän koulumajoituksen enintään kahdelle sadalle 16–21-vuotiaalle nuorelle Ilosaarirockin ajalle. Koulumajoitus järjestetään Joen Jujun toimesta Nepenmäen koululla 14.–17. heinäkuuta.

Jokaisella koulussa majoittuvalla nuorella tulee olla Ilosaarirockin pääsylippu tai ranneke ja nuoren on sitouduttava koulumajoituksen sääntöihin. Koulumajoituksen sääntöjen mukaan koulussa tai sen piha-alueilla ei saa käyttää päihteitä tai nikotiinituotteita, eikä koulussa saa oleskella päihtyneenä. Majoituksessa noudatetaan myös kaupungin turvallisemman tilan pelisääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta www.joensuu.fi/yhdenvertaisuus.

Jokainen nuori tuo koulumajoitukseen oman patjan sekä tarvitsemansa majoitusvälineet. Majoittuminen tapahtuu koulun luokissa ja liikuntasalissa. Suihkut ovat kaikkien majoittujien käytössä. Joen Juju vastaa kokonaisuudessaan koulumajoituksen järjestelyistä siivouksesta turvallisuuteen.

Joensuun kaupungin ja Jujun lisäksi myös kaupungin nuorisopalvelut sekä Siun sote toimivat koulumajoituksen kumppaneina ja tarjoavat nuorille turvallisia aikuisia ja matalan kynnyksen läsnäolo- ja keskustelutukea tarvittaessa.

Nuorten maksuttoman ja päihteettömän koulumajoituksen varaaminen on käynnissä Joen Jujun verkkosivuilla. Majoituspaikat luovutetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarkemmat majoitussäännöt löytyvät täältä.


< Uutissivulle

Tilaa uutiskirje