Ilosaarirock 2023

Uutiset

14.7.2023

Ilosaarirock käynnistyi aurinkoisena

Kesän paras viikonloppu vuosimallia 2023 on polkaistu käyntiin auringossa kylpevällä Joensuun Laulurinteellä! Jo 51. kertaa järjestettävään Ilosaarirockiin odotetaan viikonlopun aikana yli 65 000 festivaalivierasta.

Kaikki Ilosaarirockin VIP-lipputyypit on jo myyty loppuun, ja osa peruslipputyypeistäkin hätyyttelee loppuunvarausta. Ilosaarirockissa esiintyvät festivaalin avauspäivänä muun muassa Ursus Factory, Gettomasa, Bloodred Hourglass, Cyan Kicks, VV, Pihlaja sekä The Prodigy.

– Festivaali on myynyt ennakkoon oikein mainiosti, ja erityisesti tänään poutaistuneet sääennusteet ovat selvästi vauhdittaneet festarikansan siirtymistä lippukaupoille. Nämä viime päivät ratkaisevat, myydäänkö festivaalipäiviä loppuun, kertoo Ilosaarirockin myynti- ja markkinointipäällikkö Lauri Ruotsalainen.

Ilosaarirockin toistaiseksi saatavilla olevat festivaaliliput ovat myynnissä tapahtuman portilla sekä Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä. Ilosaarirockia juhlitaan Joensuun Laulurinteellä 14.–16. heinäkuuta.


< Uutissivulle

Tilaa uutiskirje