Ilosaarirock 2023

Uutiset

12.7.2023

Käärijän keikalle tulossa?

Käärijän keikka Ilosaarirockin Tähtiteltassa lauantaina 15.7. on aiheuttanut paljon keskustelua ennakkoon ja herättänyt myös huolta siitä, mahtuvatko kaikki festivaalikävijät turvallisesti telttaan katsomaan keikkaa.

Käärijän esiintymislavan vaihtaminen tai keikan siirtäminen myöhemmäksi ei valitettavasti ole mahdollista, mutta Ilosaarirock on varautunut suureen yleisömäärään Tähtiteltalla usein eri toimin.

Tähtiteltan yleisöalue tullaan Käärijän esiintymisen ajaksi jakamaan eri lohkoihin, joita ovat ikärajavalvotun baarialueen lisäksi sallittu yleisöalue sekä sen sisään rajattu, erillinen perhekatsomo. Perhekatsomo on tarkoitettu vain lapsiperheiden käyttöön. Tähtiteltan ympäristössä työskentelee Käärijän esiintymisen aikana kymmeniä järjestyksenvalvojia, jotka ohjaavat yleisöä näihin eri lohkoihin sekä valvovat yleisön turvallisuutta koko keikan ajan.

Myös kulku porteilta turvatarkastukseen ja eteenpäin Tähtiteltalle on Ilosaarirockin turvallisuushenkilökunnan toimesta ohjattua ja valvottua.

Muutama tärppi saapumisen ja Käärijän keikalle siirtymisen sujuvoittamiseksi:

- Vaihdathan oman rannekkeesi jo ennakkoon! Rannekkeenvaihdon aukioloajat löydät Ilosaarirockin verkkosivuilta ja mobiilisovelluksesta. Lauantaina rannekkeenvaihto aukeaa klo 11 Louhelan kentällä.

- Festivaalialueen portit avataan lauantaina klo 12. Mikäli tulet jonottamaan Käärijän keikalle, kuuntelethan järjestyksenvalvojien ohjeistusta.

- Alle 8-vuotiaiden lasten päiväkohtaiset ilmaisrannekkeet voi hakea vasta lauantaiaamuna pääportin vieressä sijaitsevalta infopisteeltä. Info aukeaa lauantaina klo 11. Huoltajien tulee vaihtaa omat rannekkeensa festivaalin rannekkeenvaihtopisteillä.

- Turvatarkastuksessa on käytössä myös pikakaista, joka on tarkoitettu ilman laukkua tai kannettavia tavaroita kulkeville henkilöille. Mitä vähemmän otat tavaraa mukaan festivaalialueelle, sen sujuvampi on myös turvatarkastus.


< Uutissivulle

Tilaa uutiskirje