Ilosaarirock 2023

Uutiset

6.4.2023

Loput ohjelmasta julki!

Ilosaarirockin artistikattaus kesälle 2023 on valmis! Festivaalin musiikkiohjelman viimeistelevät kuumimmat ja kysytyimmät kotimaiset nimet ALMAsta Käärijään ja Paperi T:stä Ursus Factoryyn. Tältä kuulostaa kesän paras viikonloppu!

Uusina esiintyjinä Ilosaarirockiin saapuvat ilmiömäiset laulaja-lauluntekijät ALMA ja Maija Vilkkumaa, Mikkelistä maailmankartalle ponnistanut metallijyrä Bloodred Hourglass, kotimaisen hiphopin ja räpin eri koulukuntia edustavat Paperi T, Etta, jambo ja Jami Faltin, Suomen euroviisuedustaja Käärijä, ihastuttavat pop-yhtyeet KUUMAA ja Younghearted, kotimaisen R&B:n ikisuosikki Karri Koira, elektronisen ja raskaan musiikin sävyjä taidokkaasti yhdistelevä Cyan Kicks, hurmoksellisista livekeikoistaan tunnetut Ursus Factory ja Vesterinen Yhtyeineen, herkullisella electrodancellaan hurmaava Detalji sekä Suomen valovoimaisin jazzmuusikko Linda Fredriksson Juniper.

- Viimeinen julkaisu kuvastaa taas helkkarin hyvin Ilosaarirockin meininkiä. Ohjelmistoon mahtuu niin paahtavaa metallia, kuumia pophittejä kuin kimuranttia jazziakin. Pääasia on, että musiikki kuulostaa hyvältä, eikä panna pahitteeksi, jos se saa vielä ihokarvatkin pystyyn ja tanssijalat nosteeseen, toteaa Ilosaarirockin promoottori Panu.

Tänään julkaistujen artistien lisäksi Laulurinteelle saapuvat heinäkuussa muun muassa The Prodigy (UK), Years & Years (UK), Ava Max (US), Apulanta, Benson Boone (US), Carpenter Brut (FR), Dylan (UK), Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Gettomasa, Jacob Banks (UK), JVG, Sleep Token (UK), Vesala, VV sekä kymmenet muut.

Aiemmin julkaistuista artisteista Nelli Matula on joutunut perumaan kaikki kevään ja kesän keikkansa, mukaan lukien esiintymisensä Ilosaarirockissa. Festivaalin päiväkohtaiseen ohjelmaan on myös tullut pieni muutos, kun aiemmin lauantaille kiinnitetyn Eevil Stöö & Stepan keikka siirtyy sunnuntaille.

Koko julkaistu ohjelma sekä artistien esiintymispäivät ovat nähtävillä täällä. Tarkemmat päiväkohtaiset soittoaikataulut julkaistaan kevään aikana.

Ilosaarirockin kaikki ennakkoliput kolmen päivän lipuista yhden ja kahden päivän lippuihin sekä eri VIP-lipputyyppeihin ovat myynnissä täällä. Koppaa omasi!


< Uutissivulle

Tilaa uutiskirje