Yhteistyö­kumppanit

Pääyhteistyö­kumppanit

Hartwall Original Long Drink Subway

Ympäristö­kumppani

Pohjois-Karjalan Sähkö

Yhteistyö­kumppanit

Joensuun kaupunki

Kehitämme Joensuun kaupungin kanssa yhdessä paikkakunnan tapahtumainfraa, populaarikulttuurin mahdollisuuksia sekä mielikuvaa Joensuusta mainiona opiskelu-, työ-, matkailu- ja kotikaupunkina. Joensuu best!

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu on kiinteä osa Ilosaarirockia muun muassa Ilosaari loungen, videotuotannon, screen-kuvauksen ja useiden harjoittelijoiden ja opinnäytetöiden kautta. Hakemalla Kareliaan voi päätyä myös osaksi Ilosaarirockia!

Kiilax

Huolella suunniteltu ja taidolla toteutettu visuaalisuus on tärkeä osa festivaalikokemusta. Pohjoismaiden innovatiivisiin ja osaavin rakentamisen kumppani KIILAX auttaa, tukee ja toteuttaa kesän parhaan viikonlopun näyttävät visuaaliset elementit.

Sponsor Insight

Sponsor Insight mahdollistaa festarin asiakaspalautteiden ketterän keräämisen toteuttamalla Ilosaarirockin vuosittaisen kävijäkyselyn. Leppoisten ja datasta syttyvien kavereiden käsistä löytyy avaimet koko tapahtumakentän kehittämiseen ja kehittymiseen, eipä!

Tiketti

Kotimainen lippufirma Tiketti palvelee festariasiakkaita taatulla taidolla ja hienolla asenteella. Tiketistä löytyvät Ilosaarirockin lippujen lisäksi myös klubien ja tapahtumien pääsyliput.

Lippupiste

Lipputoimisto Lippu.fi myy Ilosaarirockin liput rautaisella ammattitaidolla. Palvelusta löytyvät myös muut pääsyliput urheilusta viihteeseen.

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen ylipisto tuo Ilosaarirockiin mainion tapahtuma-areenan Ilosaari loungen. Suomen parhaimpiin kuuluva yliopisto on loistava opinahjo, jossa osa Ilosaarirockin ydinhahmoistakin on kouluttautunut.

Stopteltat

Stopteltat toimittaa kesän parhaan viikonlopun teltat ja kalusteet aina jättimäisestä Tähtiteltasta VIP-katsomon sohviin saakka. Rautaisella ammattitaidon, terävän suunnittelun ja toimivan sekä tyylikkään kaluston avulla hoituvat hommista haastavimmatkin – ja vielä ihmisläheisellä ja lupsakalla palvelulla höystettynä. Kelpaa!

Suunnittelutoimisto Vaganza

Suunnittelutoimisto Vaganza on vastannut alustaan saakka Ilosaarirockin graafisesta ilmeestä. Upean työnjäljen voittaa vain vaganzalaisten persoonat. Kaikki, jotka pääsevät työskentelemään tämän kolmikon kanssa, voivat pitää itseään hyvin onnekkaina.

CoreGo

Turvalliset ja joustavat maksuratkaisut kesän parhaaseen viikonloppuun toimittaa CoreGo.

Anora

Pohjoismaiden vaikuttavin ja inspiroivin alkoholikumppani on tunnettu räyhäkän ja tulisen suorapuheisista tapahtumakonsepteistaan. Anora palvelelee tänäkin kesänä Ilosaarirockin vieraita tuttuun laadukkaaseen tapaansa.

Pohjois-Karjalan osuuskauppa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on Ilosaarirockin pitkäaikainen kumppani, jonka hotellit huolehtivat artistien unista ja legendaarinen Papinkadun S-Market festarivieraiden vatsojen täyttämisestä.

ESNS Exchange

ETEP eli European Talent Exchange Program mahdollistaa nouseville eurooppalaisille artisteille mahdollisuuden esiintyä kansainvälisillä festivaaleilla ympäri maailman. Ilosaarirock on ESNS Exchangen ylpeä kumppani!

Digipostipalvelu Kivra

Festariliput ja muut tärkeät dokumentit pysyvät kätevästi tallessa digipostipalvelu Kivrassa! Yli 5 miljoonan ruotsalaisen rakastama ja kovaa vauhtia Suomen markkinoille leviävä, täysin ilmainen palvelu mahdollistaa arjen turvallisen dokumenttien hallinnan – sujuvasti ja kaiken lisäksi ilmastoystävällisesti. Kesän festariliput vastaanotetaan, tallennetaan, säilytetään ja näytetään Kivrasta!

Dimex työvaatteet

Suomen johtava työvaatebrändi Dimex suunnittelee, valmistuttaa ja myy markkinoiden kiristelemättömimmät vaatteet suoraan työmaiden ja nyt myös Ilosaarirockin vapaaehtoisten tarpeisiin! Näissä vermeissä hommat sujuu!


Media­kumppanit

Soundi

Suomen suurin ja kaunein musiikkilehti Soundi on jokaisen musafanin pakkohankinta. Parhaat levyarviot, parhaat jutut ja tietenkin Ilosaarirockin paras Soundi-lava ovat aarteita kaikille musiikin syvän päädyn sukeltajalle!

YleX

Ilosaarirock ja YleX ovat kulkeneet kimpassa jo Radio Mafian ajoista lähtien. YleX:n musiikin erikoisohjelmat toimivat inspiraatiota Ilosaarirockin ohjelmatyölle ja kanavan juontajia on nähty juontamassa lavoja, järjestämässä aktiviteetteja ja muuten vaan pööpöilemässä Laulurinteellä. Ilosaarirock suosittelee kuuntelemaan erityisesti ohjelmia Uuden musiikin X ja Miikka Koivisto.


Loop

Enemmän musiikkia, vähemmän puhetta – Loopin radioaalloilla soivat niin kovimpien kotimaisten kuin herkullisimpien ulkomaisten musiikintekijöiden uutuusbiisit. Festarikesään virittäydytään Loopilla!

Hitmix

Kesän paras viikonloppu <3 hyvän fiiliksen radiokanava Hitmix! Taajuuksien ylivertaisimmat bängerit aina ysäriltä 2000-luvulle saakka tarjoilee Hitmix. Ilosaarirock suosittelee erityisesti energistä arkiaamujen starttia Hitmix Heräämön tahdissa!


Kiinnostaako yhteistyökumppanuus Ilosaarirockin kanssa? Ota meihin yhteyttä:

Myynti- ja markkinointipäällikkö
Lauri Ruotsalainen

puh. 050 337 5345

Osta liput >
Tilaa uutiskirje >