Yhteistyö­kumppanit

Pääyhteistyö­kumppani

Hartwall Original Long Drink

Ympäristö­kumppani

Pohjois-Karjalan Sähkö

Yhteistyö­kumppanit

Suunnittelutoimisto Vaganza

Suunnittelutoimisto Vaganza on vastannut alustaan saakka Ilosaarirockin graafisesta ilmeestä. Upean työnjäljen voittaa vain vaganzalaisten persoonat. Kaikki, jotka pääsevät työskentelemään tämän kolmikon kanssa, voivat pitää itseään hyvin onnekkaina.

Joensuun kaupunki

Kehitämme Joensuun kaupungin kanssa yhdessä paikkakunnan tapahtumainfraa, populaarikulttuurin mahdollisuuksia sekä mielikuvaa Joensuusta mainiona opiskelu-, työ-, matkailu- ja kotikaupunkina. Joensuu best!

Pohjois-Karjalan osuuskauppa

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on Ilosaarirockin pitkäaikainen kumppani, jonka hotellit huolehtivat artistien unista ja legendaarinen Papinkadun S-Market festarivieraiden vatsojen täyttämisestä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu on kiinteä osa Ilosaarirockia muun muassa Ilosaari loungen, videotuotannon, screen-kuvauksen ja useiden harjoittelijoiden ja opinnäytetöiden kautta. Hakemalla Kareliaan voi päätyä myös osaksi Ilosaarirockia!

Tiketti

Kotimainen lippufirma Tiketti palvelee festariasiakkaita taatulla taidolla ja hienolla asenteella. Tiketistä löytyvät Ilosaarirockin lippujen lisäksi myös klubien ja tapahtumien pääsyliput.

Lippupiste

Lipputoimisto Lippu.fi myy Ilosaarirockin liput rautaisella ammattitaidolla. Palvelusta löytyvät myös muut pääsyliput urheilusta viihteeseen.

Stopteltat

Stopteltat toimittaa Ilosaarirockiin teltat ja kalusteet, jättimäisestä Tähtiteltasta VIP-katsomon sohviin. Ilosaarirockin kokoisen suurtapahtuman rakentaminen vaatii rautaista ammattitaitoa, toimivaa logistikkaa, terävää suunnittelua ja toimivaa sekä tyylikästä kalustoa. Kaikkea tätä saamme Stopteltat ja kaupan päälle vielä ihmisläheistä ja lupsakkaa palvelua. Stopteltat hommissa hulluimmatkin haasteet hoituvat!

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen ylipisto tuo Ilosaarirockiin mainion tapahtuma-areenan Ilosaari loungen. Suomen parhaimpiin kuuluva yliopisto on loistava opinahjo, jossa osa Ilosaarirockin ydinhahmoistakin on kouluttautunut.


Media­kumppani

Soundi

Suomen suurin ja kaunein musiikkilehti Soundi on jokaisen musafanin pakkohankinta. Parhaat levyarviot, parhaat jutut ja tietenkin Ilosaarirockin paras Soundi-lava ovat aarteita kaikille musiikin syvän päädyn sukeltajalle!


Kiinnostaako yhteistyökumppanuus Ilosaarirockin kanssa? Ota meihin yhteyttä:

Kumppanuudet
Pia Kontturi

puh. 050 374 9933

Myynti- ja markkinointipäällikkö
Lauri Ruotsalainen

puh. 050 337 5345

Tilaa uutiskirje >