Mitä uutta Rokissa?

Entistäkin viihtyisämpi, elävämpi ja parhaita puoliaan ylpeänä esittelevä festarialue? Kelpaa! Ota haltuun olennaisimmat muutokset ja uutuudet Ilosaarirockin festivaalialueella sekä palveluissa, ja saavu täysin valmistautuneena kesän parhaaseen viikonloppuun!

Neljä lavaa, yhtä runsaasti ohjelmaa

Ilosaarirockin lavoja ovat Päälava, Tähtiteltta, Rentolava sekä Soundi-lava. Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun tarjoamalla Ilosaari Loungen lavalla nähdään livekeikkojen lisäksi myös muun muassa stand up -komiikkaa, lavarunoutta, työpajoja sekä taikuutta! Tekemisen puute? Ei meillä!

Uudistunut Soundi-lavan alue

Lavalla kuumimmat ja tuoreimmat nousevat nimet, katettua istumatilaa baarissa sekä paikallista designia, kaunistautumispalveluita ja georgialaista herkkuruokaa tarjoavat myyntipisteet kutsuvat viihtymään! Tutustu Ilosaarirockin aluekarttaan täällä.

Kesän paras VIP

Täysin uudistettu Ilosaarirockin VIP tarjoaa asiakkaiden käyttöön kaksi loisteliasta VIP-aluetta Tähtiteltan ja Päälavan vierestä, joista käsin keikoista nauttiminen ei voisi olla helpompaa. VIPin ainutlaatuiset palvelut kohottavat festarikokemuksen entistäkin korkeammalle!

Kiinnostaako kesän paras VIP? Osa lipputyypeistä on jo myyty loppuun, mutta vippiin mahtuu vielä! Hanki liput tai upgreidaa jo ostamasi mikä tahansa Rokkilippu vipiksi olemalla yhteydessä lippukauppasi (lippu.fi tai Tiketti) asiakaspalveluun!

Ruokakeidas

Maut Afrikasta Aasiaan ja Kreikasta Amerikkaan – uusi ruokakeidas palvelee keskeisellä paikalla kaiken ikäisiä ruokailijoita, ja vierestä löytyy viihtyisä ruokailualue puiden katveessa. Kelpaa herkutella!

Voit tutustua Ilosaarirockin ruokatarjontaan tarkemmin täällä.

Ilosaarirock <3 Hartwall

Nyt sitä saa – aitoa betoninharmaata festarialueelta nimittäin! Kauan Ilosaarirockiin toivotun aidon lonkeron lisäksi uusi juomakumppanimme Hartwall tuo festarialueen baareihin laajan valikoiman juotavaa drinkeistä oluisiin ja viskeihin. Myös alkoholittomien tuotteiden valikoima on laajempi kuin koskaan ennen. Let’s cocktail or mocktail!

Ilosaari Camping

Ilosaarirockin uusi virallinen leirintäalue toteutetaan yhdessä Holiday Linnunlahden kanssa. Loistavat asumispuitteet, laajat palvelut ja asiaan perehtynyt henkilökunta tekevät leirintämajoituksesta entistä mukavamman ja jouhevamman kaikille!

Voit hankkia liput uudistuneeseen leirintään täältä.

Maksutapana kortit ja lähimaksut

Kaikkiin festivaalialueen maksuihin kelpaa maksuvälineiksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä lähimaksu ja lähimaksulla toimivat mobiilimaksuvaihtoehdot. Helppoa ja nopeaa! Käteistä ei tarvita missään, eikä sillä voi maksaa festivaalialueen sisällä.

< Liput

Saapuminen >


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >