VIP-palvelut

Ilosaarirockin VIP-asiakkaana pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille, täysin uudistetuille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Saapuminen

Ilosaarirockin VIP-liput vaihdetaan VIP-rannekkeisiin, joilla pääsee kulkemaan festivaalialueelle sekä VIP-alueille.

VIP-asiakkaille on varattu oma VIP-merkinnöillä varustettu kuja pääportille sekä turvatarkastukseen.

Pääportin ja turvatarkastuksen välissä sijaitsevassa narikassa on oma palvelutiskinsä VIP-asiakkaille.

VIP-alueet

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat täysin uudet, viihtyisästi sisustetut tilat laadukkaine palveluineen.

VIP-baareista löytyy juomaa jokaiseen makuun. Tarjolla on juotavaa shampanjasta erikoisoluisiin ja shoteista mocktaileihin. VIP-asiakkaille on luvassa myös erityistä herkkua: paikallinen drinkkimestarimme on luonut Ilosaarirockin VIP-asiakkaille täysin ainutlaatuiset VIP-drinkit. Raaka-aineina on käytetty hävikiksi tuomittuja ananaksia ja sitrushedelmiä, joista baarimestarit ovat luoneet juomiin käytettävät siirapit ja mehut, juuri sinua ajatellen!

Päälavan VIP on vihreän nurmen keskelle kohoava uusi rakennus, josta on paras näkymä päälavalle. Rakennuksen toinen kerros on varattu yritysasiakkaille suunnatuille aitioille.

Alueella palvelee laajan valikoiman baari kaikilla herkuilla ja viihtyisällä pihalla on lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä.

Päälavan VIP-alueen omat vesivessat sijaitsevat aivan VIP-alueen vieressä, matkalla Soundilavalle.

Tähtiteltan VIP on upea upouusi ravintolateltta, jossa voi rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä ja seurustella. Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin.

Tähtiteltan ravintolateltassa on tarjolla VIP & DINNER -lipun lunastaneille maittava buffet, jonka valmistaa vuosikymmenen kokemuksella Ravintola Kerubi.

Tähden VIP-alueen omat vesivessat löytyvät VIP-alueen takaosasta.

< Festivaalilla

Kartat >


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >