Saapuminen

Saapuminen Joensuuhun

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä (Linnunlahdentie 3), joka sijaitsee noin kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Joensuun rautatieasemalta ja bussipysäkeiltä Ilosaarirockiin on matkaa alle kaksi kilometriä. Rautatieaseman ja festivaalialueen välillä liikennöi ilmaisia festivaalibusseja, Rokkibusseja.

Joensuu sijaitsee Itä-Suomessa, Pohjois-Karjalassa. Kaupunkiin voi matkustaa kätevästi junalla, busseilla, lentokoneella tai henkilöautolla. Ympäristöystävällisenä festivaalina suosittelemme käyttämään julkisia liikennevälineitä tai kimppakyytiä.

Junat

Juna on kätevä keino saapua Joensuuhun! Joensuun rautatieasema sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä ja noin 1,5km päässä festivaalialueesta. Ilmaiset Rokkibussit liikennöivät suosituimpien junavuorojen aikaan kuljettaen festarikansaa juna-asemalta festarialueelle perjantaina ja lauantaina sekä sunnuntaina takaisin asemalle.

Kimppakyydit ja bussikuljetukset

Mikäli autoilet Ilosaarirockiin, kannattaa ottaa auto täyteen muita festarikävijöitä! Kyytiläisiä ja kyydittäjiä palvelevat erilaiset kimppakyytipalvelut. Kannattaa myös tutustua Facebookin kimppakyytiryhmiin.

Asiakkaiden saapuminen kuormittaa ympäristöä enemmän kuin mikään muu festivaalin osa-alue. Siksi kannustamme ottamaan autot täyteen kyytiläisiä. Hauskan seuran ja rahansäästön lisäksi teet palveluksen luonnolle!

Bussikyytien aikataulut ja hinnat löydät kätevästi esimerkiksi Perille.fi -palvelusta.

< Mitä uutta Rokissa?

Majoitus >


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >