Ilosaarirock 11.–13.7.2014  \\  Laulurinne  \\  Joensuu  \\  ilosaarirock  \\  @ilosaarirock

Happoradio

Happoradio

Elefanttimarssi kohti Ilosaarta on käynnistynyt! Pitkältä tauolta palannut, Joensuun oma Happoradio julkaisee odotetun kuudennen albuminsa Elefantti helmikuun lopulla ja tie on auki taivasta myöten. Listaykkösiä ja kultalevyjä bändillä on jo ennestään ja paikka suomirockin eturintamassa on vankasti sementoitu.

Elefantti-albumin ensimmäinen single Sinä ja hän edustaa kypsempää ja jylhempää Happoradiota. Patarummut pauhaavat ja laulaja Aki Tykki tunnelmoi totuttua matalammalta taajuudelta. Tässä piileekin Happoradion menestyksen siemen. Bändi on aina osannut yhdistää menevät suomirokit kuten Pois Kalliosta, Hirsipuu ja Che Guevara liikuttaviin slovareihin. Ja sillä slovariosastollakin hittejä riittää, mainitaanpa vaikka Puhu äänellä jonka kuulet, Olette kauniita ja Hiljaa niin kuin kuolleet. Tykin lyriikoissa arkiset kielikuvat soljuvat kohtalonkysymysten sekaan vaikuttavalla tavalla.

Tauon jälkeen on mahtavaa päästä toivottomaan Happoradio tervetulleeksi paikalle, joka sille kuuluu – llosaarirockin päälavalle!


«  ohjelmasivulle