A36 (SE)

A36

LA 16.7. klo 19:45 | Rentolava

Länsinaapurista kajahtaa ja kovaa – ruotsalais-assyrialainen rap-artisti A36 on yksi Pohjoismaiden mielenkiintoisimmista tuoreista nimistä vuosikausiin. Göteborgista ponnistava räppäri nousi sensaatiomaiseen suosioon menneenä kesänä viraalihitiksi muodostuneen Samma gamla vanliga -singlensä myötä, josta julkaistiin syksyllä myös platinaa striimannut suomalaisten räppäreiden iben, Cledoksen ja Averagekidluken feattaama remix.

A36:n musiikissa kuuluvat monipuoliset vaikutteet niin ranskalaisesta hip hopista träppiin kuin massiivisiin klubilekoihin asti. Marraskuussa 2021 julkaistu debyyttialbumi AREA 36 on todiste nuoren räppärin lahjakkuudesta, jota ovat hehkuttaneet kilpaa niin popsensaatio Zara Larsson kuin jalkapallon supertähti Zlatan Ibrahimovic. Heinäkuussa otetaan selvää, osuvatko kehut kohdalleen – ja me uumoillaan, että osuvathan ne!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >