MELO

MELO

SU 17.7. klo 18 | Soundi-lava

MELO on kiistatta yksi suomiräpin kiinnostavimmista tuoreista nimistä. Viime vuonna toisen pitkäsoittonsa Glitter julkaissut nuori räppäri edustaa suomalaisen rapin uutta aaltoa, mutta nummelalaisen MELON sävy on genretovereihinsa verrattuna huomattavasti tummempi.

Miljoonia striimanneet hitit kuten TIEN PÄÄL, MARIMEKKO ja e vakuuttavat, että MELON tekemälle emoräpille on Suomessa kysyntää ja sijaa. Kansainvälisen tason soundi ja vahvasti ajassa kiinni olevat lyriikat ovat omiaan vakuuttamaan, että tätä kaveria kannattaa pitää silmällä. Viimeinen naula epäilijöiden arkkuun lyödään viimeistään MELON astuessa lavalle. Ilosaarirockin keikalta on lupa odottaa maksimaalista heittäytymistä ja vastustamattoman sähköistä menoa. Tule ja todista!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >