Gasellit

Gasellit

SU 17.7. klo 16 | Päälava

Melodista modernia räppiä soittava Gasellit on sementoinut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä. Jo kymmenvuotisen uran tehneet ystävykset Musa-Jusa, Hätä-Miikka, Thube Hefner ja Päkä tunnetaan energiaa ja elinvoimaa sykkivistä keikoistaan, joista yleisö kävelee poikkeuksetta hikisinä ja hymyssä suin pois.

Gasellit avaavat lyriikoissaan osuvasti nuorten aikuisten sielunmaailmaa, ja biisien teemat seilaavat sujuvasti maailmantuskasta ja oman elämän turhanpäiväisyydestä aina ystävyyteen, veljeyteen, bileisiin ja hauskanpitoon. Gasellit pitivät kesällä 2019 Ilosaarirockissa täyteen ammutulle Tähtiteltalle sunnuntaisen aamuhartauden, joka käynnisti festarikävijöistä kohmeisemmatkin viimeiseen festaripäivään. Sehän on nimittäin niin, että bileet ei ala ennen kuin Gasellit on paikalla. Onneksi saadaan kundit Laulurinteelle myös tulevana kesänä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >