Gasellit

Gasellit

Melodista modernia räppiä soittava Gasellit on sementoinut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä. Jo kymmenvuotisen uran tehneet ystävykset Musa-Jusa, Hätä-Miikka, Thube Hefner ja Päkä tunnetaan energiaa ja elinvoimaa sykkivistä keikoistaan, joista yleisö kävelee poikkeuksetta hikisinä ja hymyssä suin pois.

Gasellit avaavat lyriikoissaan osuvasti nuorten aikuisten sielunmaailmaa, ja biisien teemat seilaavat sujuvasti maailmantuskasta ja oman elämän turhanpäiväisyydestä aina ystävyyteen, veljeyteen, bileisiin ja hauskanpitoon. Gasellit pitivät kesällä 2019 Ilosaarirockissa täyteen ammutulle Tähtiteltalle sunnuntaisen aamuhartauden, joka käynnisti festarikävijöistä kohmeisemmatkin viimeiseen festaripäivään. Sehän on nimittäin niin, että bileet ei ala ennen kuin Gasellit on paikalla. Onneksi saadaan kundit Laulurinteelle myös tulevana kesänä!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)Alan Walker (NO)Antti TuiskuBEHMBattle BeastBeast In BlackBlind ChannelCledosEllinooraErika VikmanFGasellitHassan MaikalHuoraibeInhaler (IE)JVGJesse MarkinLauri TähkäLiam Gallagher (UK)LähiöbotoxMaustetytöt x AgentsMC KOOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)VIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Tilaa uutiskirje >