Ulver (NO)

Ulver

LA 16.7. klo 22:30 | Tähtiteltta

Norjalainen Ulver kuuluu todella uniikkien yhtyeiden harvalukuiseen ryhmään. Maailmassa ei lie toista artistia, jonka uraan mahtuu niin askeettista black metallia, kokeellista taidemusiikkia, synth pop -maisemia, vertauksia Wagneriin, esiintymisiä kansallisoopperassa kuin ehdokkuuksia palkintogaaloissa.

Ulver on kokeellisen musiikin kuninkuusryhmä, jonka konsertit ovat aina tapauksia. Yhtyeen raskaan hypnoottinen sointi luo upottavia tunnelmia ja hurmaa niin pinttyneimmät metallifanit kuin herkimmät Sigur Rós -fiilistelijät. Bändi esiintyy elävänä vain harvoin, ja kiertueiden konseptit ovat tarkkaan harkittuja.

Pian 30 vuotta täyttävä Ulver on tunnettu siitä, että he yllättävät kuulijansa uusien albumien ja konserttien myötä. Kukaan ei tiedä, mitä Ilosaarirockin esiintymiseltä voi odottaa. Paitsi, että se tulee olemaan suurta. Ja hurmiollista.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >