ABREU

ABREU

LA 16.7. klo 15 | Rentolava

Voitteko uskoa, että suomalais-portugalilainen laulaja ABREU ei ole vielä koskaan esiintynyt Ilosaarirockissa? Vuonna 2007 taiteilijanimellä Anna Abreu uransa startannut artisti saapuu viimein Laulurinteelle tulevana kesänä!

ABREU aloitti uransa laulamalla englanniksi, mutta muutaman vuoden takainen kielenvaihdos suomeen toi uudenlaista syvyyttä ja samaistuttavuutta solistin biiseihin. ABREUN täyteläisen herkkä ääni ja erityisesti viimeisimmällä, vuonna 2019 julkaistulla studioalbumilla Teipillä tai rakkaudella kuultavat lattarivaikutteiset pop-sävelmät ovat täydellinen soundtrack kesän parhaaseen viikonloppuun. Ota meidät, ABREU!

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >