F

F

LA 16.7. klo 18 | Soundi-lava

F edustaa suomalaisen rapin uutta aaltoa, jossa genrerajat hämärtyvät ja lajityyppinä toimii tyylikkyys. F:n musiikkia voisi kuvata elektroräpiksi, jossa tärkeitä elementtejä ovat kepeän haikeat melodiat ja painavat tarinat.

F:n oma artistiura käynnistyi vuonna 2017 ja vauhti on ollut vakuuttavaa. Jo ensisinglen jälkeen F lämmitteli Azealia Banksia, jonka jälkeen hän on julkaissut pari albumia, kiertänyt mm. Pyhimyksen kanssa, esiintynyt legendaarisilla keikoilla osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S-kollektiivia sekä voittanut Emma-palkinnon. Vauhdista huolimatta F:n taiteellinen ura on vielä alussa ja luvassa on taatusti jotain mullistavaa.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >