Arppa

Arppa

PE 15.7. klo 16 | Rentolava

Arppa on nimi, jota musa-alan kaikkitietävät ovat kuiskutelleet jo muutaman vuoden ajan. ”Ootteko nähneet jo keikalla, on aivan sairaan kova!” Näihin sanoihin törmää koko ajan tiuhemmin.

Arppa on ajatonta suomenkielistä rockmusiikkia esittävä artisti ja bändi. Ja aivan poikkeuksellisen kova sellainen. Aaro Airolan biisit ovat tarttuvia ja soljuvia, mutta niissä on täysin omanlaisensa tunnelma, jota on mahdotonta kiinnittää mihinkään hetkeen. Bändi soittaa yhteen miltei telepaattisella tavalla, joka saa monimutkaiset sovitukset kuulostamaan helpon kepeiltä. Keikoilla tuo telepatia kohottaa myös yleisön jalat lattiasta ja nostaa leijailemaan jonnekin tantereen yläpuolelle.

Arppa on artisti, joka kannattaa nähdä elävänä juuri nyt.

< Ohjelmasivulle

A36 (SE)ABREUAlan Walker (NO)Antti TuiskuArppaAshnikko (US)Battle BeastBeast In BlackBEHMBlind ChannelChisuCledoscosteeEge ZuluEllinooraErika VikmanEttaEvelinaFGasellitGettomasaHaloo Helsinki!HapporadioHassan MaikalHassisen KoneHuoraibeInhaler (IE)J. KarjalainenJesse MarkinJVGKnipiKUUMAALähiöbotoxLasten HautausmaaLauri HaavLauri TähkäLuukas OjaMaustetytöt x AgentsMC KOOMELOMoon ShotMouhousNightwishOlavi UusivirtaSami YaffaSexmaneTehosekoitinTones and I (AU)Ulver (NO)Ursus FactoryVesalaVestaVIIVIVOLA (DE)Yeboyah


Osta liput >
Tilaa uutiskirje >